Hesteleker og utstyr til ridebanen Roma

Hesteleker og utstyr til ridebanen Roma

1 artikler
Roma Equine lekeball

Roma

Equine lekeball

499,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Hesteleker og utstyr til ridebanen på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hesteleker gir din firbente venn timesvis med underholdning.

Hesteleker er perfekt å ha i stallen for å unngå at hesten kjeder seg. En oppstallet hest kan få dårlige vaner, men ved å holde den opptatt med leker kan du redusere sjansen for at den blir krybbebiter eller vever. Horze har artige leker som kan holde selv den med uregjerlige hesten fornøyd mens den står inne. En ball den kan kaste på er en trygg og enkel måte å underholde hesten, og den får noe å holde på med i stallen eller luftegården slik at den ikke blir rastløs. De myke, gummibelagte ballene er spesialdesignet til hester, og er enkle å fange med tennene uten at de blir ødelagt. Hester kan kaste og sparke ballen i timesvis.

Hesteleker i luftegården hindrer en ensom hest fra å lage problemer.

Når du gir en myk gummiball til en ensom hest, får den øyeblikkelig en lekekamerat og den kan underholde seg selv i luftegården. Hester som står ute aleine kan kjede seg, en enkel leke kan distrahere denne kjedsomheten. Med en godbitleke kan du hindre hesten fra å utvikle dårlige vaner eller ødelegge gjerdet. Denne leken kan fylles med godbiter, eplebiter, gulerøtter og annen snacks som gjør at hesten holder fokus på leken og unngår problemer. Hesten kommer til å sparke og dytte på denne leken rundt i boksen og luftegården for å få godbitene til å falle ut av de små åpningene. Hesten din vil ha det moro i mange timer mens den prøver å få ut en godbit, og får dermed ikke tid til å sparke, skrape eller utvikle andre dårlige vaner når den er aleine.

Utstyr til ridebanen og stallen gjør fasilitetene dine mer komplett, og eiendommen mer praktisk.

Hinderoppheng, støtter, salvogner og redskaper til rengjøring er helt nødvendig for å holde treningsfasilitetene vedlike. Enkle PVC-løsninger på hinderoppheng og kjegler gjør at du kan lage hinder og utfordringer hesten møter på stevner, eller som daglig trening og utdanning. Dressurbaneplakat og startnummer gjør at du kan forberede elevene dine slik at de kan yte sitt beste på stevne. Det er enkelt å lage små løyper for nybegynnere med kjeglene i sterke farger. Sørg for at utstyret ditt alltid ser ut som nytt ved å vedlikeholde og oppbevare det ordentlig, og skift ut ødelagt og utslitt hindermateriell.

Ridebaneutstyr kan gjøre treningene gøyere for både elever og hester.

Med utstyr fra Horze kan du få litt farger på ridebanen. Solid PVC-plast i sterke farger er ideelt til små staller, og de er lette og lett å vedlikeholde og flytte på. De fargerike hinderopphengene er perfekt til å justere høyden, og gir ulike utfordringer til rytterne. Bruk opphengene på enkle PVC-støtter du får kjøpt på de fleste byggevarer, og du får raskt en sprangbane. Dermed kan du trene når det passer deg.