« Tilbake / Temaer / Islandhest / Hodelag og tøyler til islandshest

Schockemöhle Tokyo Select hodelag

2.890,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Sports Tokyo Select hodelag
royal oak/cream/silver Schockemöhle Sports Tokyo Select hodelag
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Ferdiglagd hodelag i sereien 'Anatomic Line - plukk & mix' - her får du alle fordeler allerede satt sammen i et hodelag! Tokyo Select kommer med et mykt polstret og anatomisk formet nesereim. En særlig detalj å fremheve er den helt avtakbare nedre nesereimen. Hvis du trenger det kan den nedre nesereimen fjernes helt, og du får ingen irriterende hempe som henger igjen. Nedre nesereim og festehempen er også svært myke og ekstra polstret. Det anatomisk formede, smale nakkestykket er unikt, og er særlig utviklet for hestens kompliserte anatomi rundt nakken. Den karakteristiske utformingen og den myke polstringen reduserer markant trykket på nakken. Tokyo Select er utstyrt med et enkel, buet pannebånd i lær. Alle delene er også separat tilgjengelig i 'Anatomic Line - plukk og mix'-kolleksjonen.

Egenskaper:

  • Hodelag med mykt, anatomisk formet, smalt nakkestykke og et mykt polstret, anatomisk formet flash-nesereim
  • Avtakbar nedre nesereim, polstret nedre nesereim og festehempe, buet pannebånd i lær, hakereim justerbar på begge sider, kinnstykker med innovervendte spenner

Produkt-ID: 326309

Les Omtaler:

Farge: