Mellomsesong SALG
Horseware Amigo

Horseware Amigo

Amigo-serien består av heste- og hundeutstyr med fokus på regndekken og fluedekken til hest. Hestedekken fra Amigo-serien kommer med Aqua Trans-teknologi, som takket være et dobbelt belegg avviser vann på utsiden samtidig som det absorberer fuktighet på innsiden.
48 artikler
Kjøp Horseware Amigo Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Fordelene med Horseware Amigo

Det unike salgsargumentet til Horseware Amigo er Aqua Trans-teknologien. Denne teknologien består av to ulike belegg. Undersiden av dekkenet har et hydrofilt belegg som leder fukt bort fra hestens kropp. Utsiden av Amigo-dekkenet har derimot et hydrofobisk belegg. Dette avviser vann og gjør regndekken i Amigo-serien ekstremt vanntette og pustende.

«Mio» er en underkategori av kolleksjonen «Amigo» fra Horseware. Produktene er rettet mot prisbevisste hestemenneksene. Disse attraktive utedekkene har et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Det utvendige materialet til Mio-dekken er laget i 600 denier polyester.

Dekken i Mio-serien er også vanntette og pustende, men de er ikke utstyrt med Aqua Trans-teknologien, i motsetning til de fra Amigo-serien.