Horseware Ice-Vibe

Horseware Ice-Vibe

Under navnet Ice-Vibe tilbyr Horseware spesielle massasjebelegg med medisinsk effekt. Med en praktisk kombinasjon av kjøling og vibrering fremmer beleggene fra Horseware Ice-Vibe bedre blodsirkulasjon og minsker også eventuelle betennelser.
4 artikler
Horseware Ice-Vibe belegg Horseware Ice-Vibe belegg
RRP -15%

Horseware

Ice-Vibe belegg

2.210,85 kr
RRP: 2.601,00 kr
(19)
Horseware Ice-Vibe hasebelegg
RRP -15%

Horseware

Ice-Vibe hasebelegg

2.047,65 kr
RRP: 2.409,00 kr
(2)
Horseware Ice-Vibe kjølebag
RRP -15%

Horseware

Ice-Vibe kjølebag

228,65 kr
RRP: 269,00 kr
(4)
Horseware Ice-Vibe integrert panel, singel, LED
RRP -15%

Horseware

Ice-Vibe integrert panel, singel, LED

589,05 kr
RRP: 693,00 kr
(1)
Kjøp Horseware Ice-Vibe Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Fordelene til beleggene fra Horseware Ice-Vibe

Gjennom en kombinasjon av kjøling og vibrering vil beleggene Ice-Vibe hjelpe med å minske eventuelle betennelser ved senene, forbedre blodsirkulasjonen i beina, redusere hevelser og fjerne døde celler. For å få til dette er Ice-Vibe beleggene utstyrt med batteridrevne kjølepakker og vibreringspakker. Disse massasjebeleggene kan brukes med vibrasjonspakkene før ridning for å forberede beina, og særlig senene for arbeid. Dette skal redusere risikoen for skader.

Etter ridning bør beleggene utstyres med kjølepakkene og vibreringspakkene for å kjøle ned beina uten å redusere blodstrømmen for mye. Dette kan være med å forhindre betennelser. Disse massasjebeleggene i kombinasjon med kjølepakkene og vibreringspakkene kan også brukes for å behandle eksisterende senebetennelser, men gjør det da i samråd med din veterinær.