Mellomsesong SALG
Horseware Rambo

Horseware Rambo

Horseware Rambo-serien er hestedekkens versjon av Rolls Royce. Under navnet «Rambo Original utedekken» vil du finne dekken som oppfyller alle dine krav, og som skiller seg ut for sin stil, design og kvalitet.
70 artikler
Kjøp Horseware Rambo Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Fordelene til Horseware Rambo dekken

Rambo-serien fra Horseware er laget av forsterket nylon og er tilgjengelig med forskjellig fôr som passer alle årstider. Dekken fra Rambo-serien er fullstendig vanntette og pustende. Du finner dekken med hel hals under merket «Rambo Plus».

«Rambo Supreme»-dekken har et blankt utseende, ingen søm over ryggen og avtakbar hals. Ønsker du det beste av det beste innen denne serien er det «Rambo Optimo» du går for. Takket være splitt-teknologien til Rambo gir den hesten optimal bevegelsesfrihet. Dette dekkenet er delt i to ved den sjette brystvirvelen og har spesielle utskjæringer for beina.

For kraftigere hester kan det være verdt å sjekke ut dekken i serien «Rambo Quarterhorse». En annen spesialitet er dekken «Rambo Duo utedekken». Denne serien består av to dekken. Det øverste dekkenet har 100 gram fyll og kan brukes alene når det ikke er så kaldt. I tillegg får du med en liner med 300 gram fyll. Kombinasjonen av disse to dekkene vil holde hesten din varm og komfortabel selv i et kaldt klima.

Rhino-serien ligger i en middels prisklasse. Prismessig ligger det midt mellom «Amigo» og «Rambo». Mens dekken fra Rambo-serien er laget av forsterket nylon er Rhino-serien laget av polypropylen. Dette gjenspeiles også i prisen. Produkter i Rhino-serien er rimeligere, men kommer fortsatt med utmerket kvalitet.