Mellomsesong SALG
Horseware Rhino

Horseware Rhino

Rhino dekken fra Horseware er kjent for sin holdbarhet. De er vanntette, pustende og slitesterke. I tillegg er Rhino-serien kjent for halvhøy hals, eller muligheten for å sette på en ekstra hals.
14 artikler
Kjøp Horseware Rhino Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

De unike kvalitetene til dekken fra Horseware Rhino

Dekken i Rhino-serien er laget i 1000 denier polypropylen. En spesiell egenskap er konstruksjonen med tre lag. Det ytre laget av 1000 denier polypropylen gjør dekkenet betydelig mer slitesterkt enn de som er laget av polyester. Dette valget av materiale gjør ikke bare dekkenet sterkere, men også lettere. Det ytre laget etterfølges av et mellomlag som holder det vanntett og sørger for pusteevne. Dette får du gjennom Aqua Trans-teknologien.

Det innerste laget inneholder fôret, som holder på den varme luften rundt hestens kropp, og holder hesten varm. Selv om det ytre laget av Rhino-dekkenet skulle bli ødelagt, forblir funksjonen nesten helt intakt på grunn av de to gjenværende lagene. Innen hestedekken tilbyr Horseware ikke bare utedekken, men også stalldekken, svettedekken, eksemdekken, fluedekken, regndekken og linere. I tillegg er separate halser tilgjengelig for noen modeller i denne serien.