Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Nevada utedekken

Produkt-ID: 24575

kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Nevada utedekken
kr 759,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Nevada utedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Tynt dekken som har alle de fordelene som våre populære utedekken har, bare i et lettere stoff.


Noen ganger er et lettere dekken alt du trenger for å holde hesten din tørr, varm og komfortabel når været ikke helt holder seg til sesongen. Et tykt vinterdekken vil kun føre til overoppheting hvis temperaturen klatrer for høyt opp på senvinteren. Dette lette dekkenet er utviklet med alle de samme kvalitetene som våre robuste utedekken, men er tilpasset de dagene hvor hesten din kun trenger en tynn beskyttelse. Forbedret design inkluderer praktiske klipskroker foran, som kan festes med kun én hånd, i motsetning til de tradisjonelle T-spennene. Når vårværet blir uforutsigbart kan du bruke dette fine dekkenet og holde kulden borte fra din lykkelige hest.


Egenskaper:


 • 1200D rip stop
 • Vanntett
 • Pustende
 • Vindtett
 • En formet halslinje som reduserer press og forhindrer gnag på manken
 • Høy bogsplitt for bedre passform og god bevegelsesfrihet
 • Doble frontspenner med klipskrok for kjapp og enkel festing
 • Justerbar lukking foran slik at dekkenet får best mulig passform
 • Doble kryssgjorder
 • Stor haleflapp for god beskyttelse
 • Justerbare beinsnorer

Teknisk beskrivelse:


1200D rip stop 100% polyester. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lufttørk.


Bruksanvisning:


Et utseendemessig fint utedekken for noe varmere temperaturer. Dette dekkenet er holdbart og sterkt, og det passer umerket for kalde regndager, eller dager med bitende vind.


Gjennomsnittlig vurdering
3.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott teppe med god kvalitet!
8 Likes

Jeg lette etter et nytt teppe som erstatning for det andre teppet mitt som var ødelagt som jeg hadde i noen år. Dette ser akkurat ut som det andre teppet mitt, og det passer til en nøyaktig "T" som er sprø! Pluss at jeg elsker fargene den kom inn!

Sann til størrelse!
7 Likes

Jeg fikk nettopp dette teppet i går, og jeg fikk prøve det på hesten min. Jeg fikk hesten min på 78 "(som han vanligvis har på seg) som passer perfekt til ham. Det jeg også liker med dette teppet, er at det sitter høyere på manken og mine andre tepper som sitter lave. Det er ikke så høyt som skredteppene, men det er bedre at det ikke blir mye søppel på manken hans. Den har også en falsk pels der den ville sitte i nærheten av manken. Det har ikke regnet her ennå, men jeg kan ikke vente med å se hvordan teppet holder opp til de regnfulle værforholdene. Annet da at dette er et flott teppe!

Flott teppe for prisen!
5 Likes

Jeg leste anmeldelser på dette teppet, og jeg trodde jeg skulle prøve det. Jeg er glad jeg gjorde det! Mannen min bærer 72 "og det passer ham veldig bra. Det stemmer at det kommer høyere på manken enn andre merker, men ikke så høyt som Horze Avalanche-merke. Vi har ikke hatt mye regn, men jeg hørte at vi får en på slutten av denne uken, så jeg skal teste den da. Fremdeles er jeg fornøyd med kjøpet mitt.

Bra teppe!
2 Likes

Så langt bare prøvd på, men teppet passer perfekt og ser veldig bra ut. Ryddig, litt langt på sidene, men bedre enn for kort. Hoppa mi får sine 600 DEN - tepper konstant strimlet av den lekne boksende naboen, så vi byttet til sterkere stoffer. 1200 DEN er stabil og holdbar. Størrelsen er normal. Glad igjen!

Dårlig kvalitet
2 Likes

Dårlig kvalitet, ikke engang en ukes bruk. Jeg gidder ikke å beskrive siden min forrige mening er slettet. Takk sensuren så snart den ikke går i din interesse ....

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.