Spar opptil 50% på mange produkter
Hovslagerverktøy

Hovslagerverktøy

Hovslagerutstyr er spesialdesignet for alle hestens behov for hovstell. Verktøy til stallen, som rasper, tenger, hammer og kniver kan også kjøpes her.
41 artikler

Kjøp Hovslagerverktøy på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hovslagerutstyr hjelper deg å vedlikeholde hestens høver.

Horze har hovslagerutstyr til både profesjonelle og amatører. Mens skoing og hovstell i all hovedsak utføres av profesjonelle, kan det være greit å ha et sett med tenger eller en rasp til nødstilfeller eller når du må feste en løs sko. En enkel hammer kan hjelpe deg å dytte en løs søm på plass frem til hovslageren kommer og kan løse problemet profesjonelt. Å ta av en farlig, løs sko kan utgjøre forskjellen på en trygg barfothest og et besøk av veterinæren. Dersom hestens sko blir løs nok til at den skaper problemer, kan du fjerne den ved hjelp av god veiledning frem til veterinæren eller hovslageren kommer og fikser hoven.

Stallverktøy er en must i verktøykassa på gården.

Hold stallen gående med verktøy som holder hestene dine trygge. En god visiteringstang kan brukes av en erfaren stalleier for å teste halthet og vurdere om det er behov for besøk av veterinær. En enkel visiteringstang kan hjelpe til med å avgjøre om det er trygt å ri, og dermed forebygge halthet. Ved å klemme på sålen med et mildt press kan visiteringstangen kartlegge følsomme områder på hoven, eller identifisere en hovbyll. Juster stigbøylereimer, grimer og andre justerbare stropper med en praktisk hulltang. Hulltangen kan justeres i fem størrelser, slik at du får riktig størrelse på hullet. Dette verktøyet er ideelt til å gi alt fra belter og stigbøylereimer til sporerimer perfekt passform.