Mellomsesong SALG
Hundebein og hundegodis

Hundebein og hundegodis

Hundegodt er den perfekte hjelp i treningen av din veloppdragne hund. Godbitene viser hunden at den er elsket, og den blir belønnet for god oppførsel.
22 artikler
Kjøp Hundebein og hundegodis Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Godbiter til hund er praktiske som treningshjelp og belønning for en godt utført jobb.

Horze har hundegodbiter i alle mulige smaker og størrelser for at de skal passe perfekt til din hund. De naturlige smakene er tiltalende, og gjør trening og innlæring gøy. En belønning i form av godbit er en hjelp til å forsterke ønsket oppførsel under trening. En liten godbit kan opprettholde hundens positive innstilling, og gjøre treningen fremgangsrik for hunder i alle aldre.

Hundegodbiter kan også brukes som et mellommåltid.

Godbiter til hund er en enkel måte å vise glede og kjærlighet mellom måltidene, eller for å få hunden til å utføre en oppgave. Gi hunden en godbit før du reiser på jobb for å vise din kjærlighet, eller kast godbiten inn i buret når det er på tide å gå inn der. Godbiter fra Horze er et sunt mellommåltid som ikke gjør hunden mett eller overvektig. Hundegodbiter i passende mengde hindrer hunden fra å gå opp i vekt ved å være et sunt alternativ til menneskemat og matrester.