Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Siccaro FlexDogMat Tartan 55x90

Produkt-ID: 321687

kr 1.849,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro FlexDogMat Tartan 55x90
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro FlexDogMat Tartan 55x90
kr 1.849,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro FlexDogMat Tartan 55x90

Beskrivelse

Den større versjonen av Siccaro sin FlexDogMat er laget med et dobbelt lag med frotté av bambus-terry og en ultraabsorberende viskose som kan holde opp til 11 ganger sin egen vekt i vann. Dette vil si at vann fra din våte hund, eller annen fukt vil enkelt absorberes for å beskytte hjemmet og bilen fra fukt. Det utvendige laget har glidelåsåpning og kan enkelt fjernes fra det innvendige laget. Dette betyr at du kan rense det innerste laget og vaske det ytterste i vaskemaskin.
Det er ideelt for hundesenger fordi det kan brettes sammen for å passe. Den hule, innvendig kjernen gir varmeregulering, og det er støtabsorberende for humpete turer. Takket være den hule kjernen motvirker det parasitter og muggvekst. Den er ekstremt lett, så den passer perfekt å ta med fra hjemmet til kontoret, i bilen eller på ferie.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.