Spar opptil 50% på mange produkter
Hundehalsbånd

Hundehalsbånd

Halsbånd til hund fås i mange ulike farger og varianter til din firbeinte venn. Kobbel i mange lengder og varianter kan matches for å få det perfekte sett.
148 artikler
Kjøp Hundehalsbånd Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Halsbånd til hunder kommer i morsomme farger, stiler og teksturer for enhver eiers behov og ønske.

Velg mellom nylonhalsbånd med klips eller spenner med artige farger. Miks og match hundens halsbånd med kobbel i et utvalg av lyse alternativer, eller velg ett fra vår rikholdige fargepalett. Halsbåndet kan se klassisk og tradisjonelt ut i lær, eller man kan velge morsomme design i slitesterk nylon. Finn riktig størrelse for din hund ved måle den, vi har halsbånd for små hunder opp til de største rasene. Man kan også brodere monogram, navn eller telefonnummer som en sikkerhet. Menneskets beste venn vil se flott ut, og være lett å finne når navnet finnes på halsbåndet.

Kobbel gjør stilen komplett, og kan mikses og matches med våre halsbånd.

Finn det perfekte kobbelet i riktig lengde og tekstur som passer dine behov. Gi hunden din god plass til å løpe med bånd eller en sele som er holdbar og sterk, og som gir rom og lengde til å streife og undersøke. Kobbel fra Horze er laget av kvalitetsmaterialer med enkle trykknapper som tåler daglige turer og lek.