JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Jolly Ball Romp-Roll 15cm

Produkt-ID: 50617

kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
Jolly Ball Romp-Roll 15cm
Velg størrelse Størrelsestabell
Jolly Ball Romp-Roll 15cm
kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jolly Ball Romp-Roll 15cm
Beskrivelse

Beskrivelse

Er et stort ikke-oppblåsbart leketøy.Denne ballen-i-tau kan kastes med, sparkes til, bæres og dras i. Tauet kan dras frem og tilbake i den fleksible ballen, men ikke ut.Romp-n-Roll kan flyte og er laget ekstra solid, så moroen aldri opphører.The Romp-n-Roll er en sikker leke.Med en behagelig frisk duft!


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Et fantastisk leketøy for en aktiv hund
0 Likes

Dette produktet blir stadig brukt av oss! Hunden liker å rusle og bære ballen med seg på jogging, så er stadig i bruk. Det varer veldig bra og tauet som går gjennom er en fin bonus. I vår familie fornyes ballen hvert annet til tredje år, men bare fordi de virkelig spiller hver dag. Jeg vil anbefale dette leketøyet! Prisen kan virke høy til å begynne med, men det er absolutt verdt det på grunn av holdbarheten!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.