Kjøp Cavalor Sw-Itch, 500 ml | horze.no
Beste Pris

Sw-Itch, 500 ml

kr 455,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Sw-Itch, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavalor Sw-Itch er spesielt utviklet for hester som er følsomme på grunn av hudirritasjoner eller som klør som følge av værforhold eller insektbitt. Sw-Itch beskytter hesten mot ukontrollert kløe og bidrar til å hindre sommereksem og kløe i halen ikke relatert til parasitter.
CAVALOR Sw-Itch er spesielt utviklet for hester som er følsomme for sesongmessige og tilbakevendende hudirritasjoner, også kjent som sommereksem. Sommereksem er et resultat av en allergisk reaksjon mot spyttet til en viss type mygg, som hovedsakelig er aktiv ved soloppgang og solnedgang i sommermånedene (fra mars til oktober). Denne reaksjonen forårsaker en kløe som ikke gir seg, slik at hesten gnager på den. Ikke alle hester er allergiske mot denne myggen, og derfor vil reaksjonen også variere fra hest til hest. Hesteraser som Islandshest, Shire, Welsh ponni og Frieser synes å være mer utsatt for denne type allergi, og noen linjer viser også en høyere følsomhet enn andre, som indikerer at allergien er genetisk betinget. Justeringer i fôret kan også påvirke reaksjonene. Begrensning av proteinmengden samt en økning i Omega 3-fettsyrer har en positiv innflytelse. Til dette anbefaler vi Cavalor Wholegain. Det finnes ingen mirakelsprøyte mot denne allergien, så budskapet er: forebyggelse ved å unngå kontakt med myggen. Cavalor Sw-Itch holder denne kjeltringen på avstand, og du kan kontrollere kløen, slik at hesten ikke plages av ubehag.
FAQ:
Hva forårsaker sommereksem? Sommereksem er et resultat av en allergisk reaksjon mot spyttet til en viss type mygg. Myggen er hovedsakelig aktiv ved soloppgang og solnedgang i sommermånedene. Cavalor Sw-Itch holder skadedyret på avstand, slik at du kan kontrollere kløen. Hvor ofte skal jeg anvende Cavalor Sw-Itch? Dette avhenger mye på hvor mye hesten klør samt hestens miljø. Derfor kan doseringen variere fra hest til hest. Vi anbefaler at man innledningsvis anvender den to ganger om dagen (morgen/kveld). Frekvensen reduseres så til et nivå som passer hesten din. For vedlikehold kan Cavalor Sw-Itch brukes en gang i uken som et verktøy i forebygging av sommereksem.


Produkt-ID: 25629

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre