FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-20%

Breeze Up vanntette bukser

Produkt-ID: 311540

kr 759,20
kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
Breeze Up vanntette bukser
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Breeze Up vanntette bukser
kr 759,20
kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Breeze Up vanntette bukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Sammen med et forsterket sete og innerben, har disse buksene en knapp- og glidelåslukning og en elastisk midje for en behagelig passform. Vanntette og vindtette, men allikevel pustende med fukttransporterende -fôr.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig glad
0 Likes

Overbuksene er komfortable og passer veldig godt på benet. Totalt sett veldig fine bukser, tydelig godt laget, absolutt verdt å kjøpe til vinteren ettersom de er varme. Imidlertid kan borrelåsstrammene i bunnen av bena lages med et klips, da borrelåssømmen er ganske nedbrytbar, og etter kraftig bruk har de kommet av.

God treningsbukse
0 Likes

God treningsbukse! Jeg er en str 36, og Small passet perfekt, romslig med god plass til strømpebukse.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.