Spar 15% på hele ordren din *
Bruk koden: HALLOWEEN
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Johnwhitaker

Johnwhitaker

60 artikler

Den verdenskjente sprangrytteren John Whitaker laget en serie ridesportsprodukter til det britiske landslaget etter å ha konkurrert på olympisk nivå i over 30 år. Alle årene med erfaring gjorde det mulig for han å lage produkter som lever opp til kvaliteten en topprytter forventer. Den familieeide butikken tilbyr ekspertise i produktanbefalinger, og gir eksepsjonell god service til deres kresne kunder.

Produktene fra John Whitaker tar hensyn til hest, rytter og kjæledyr. Du finner alt fra rideutstyr til dekken, beinbelegg og pleieprodukter, slik at hesten din får akkurat det utstyret den trenger for å yte sitt beste. Salene fra John Whitaker er ideelle til sprang, men de har også en flott serie med saler til dressur, feltritt og allroundbruk. Hodelag og universalbitt i flere forskjellige stiler, treningsutstyr, stigbøyler, stigbøylereimer, forstykker og martingaler er designet til å passe alle produktene i John Whitaker-serien. John Whitaker-produktene bærer preg av særklasse, som man blant annet ser på sjabrakene med flott fløyelsoverflate. Belegg til forskjellige grener er designet for å beskytte og hindre skader. Beleggene fra John Whitaker-kolleksjonen ser fantastiske ut samtidig som de tjener sitt formål. De runde spennene på John Whitaker sine grimer gjør at de skiller seg ut, og gir hverdagsproduktet en frisk stil. De fargerike mønsterne og stilene på grimene kler hesten din i stallen.

Det er den siste finishen som gjør at John Whitaker-produktene skiller seg ut i mengden. De flotte dekkenene er enkle å få øye på på avstand, selv på tvers av stevneplassen, med den enestående W-en som pryder bakparten. Den myke fleecen og andre fine tekstiler både puster og er attraktive, og er fôret for å unngå friksjon som kan gni bort pelsen.

Erstatt dine gamle tøyler med et par flotte webtøyler med solide messingspenner og fint lær. Fyll opp stallen med leietau med karabinkroker i farger som matcher hele kolleksjonen.

Klær og produkter til rytter omfatter alt fra fargerike ridebukser til barn til ridehjelmer. Det store utvalget av ridebukser har både helskinn, kneforsterkning og mer til. Et par i flott og unik lærstil gir deg en sofistikert fremtoning på neste dyrlegebesøk eller på rideskolen. Fargene varierer fra de naturlige til konkurransebanen, til mer knæsje farger som spriter opp rideturer i hverdagen.

Dyresenger og interiørprodukter til huset gjør kolleksjonen fra John Whitaker komplett. Førsteklasses konstruksjon og materialer av topp kvalitet gir disse produktene en enestående holdbarhet og stil. Tilbehøret fra John Whitaker-kolleksjonen lar deg gi plass til favorittproduktene dine samtidig som du bevarer en sofistikert stil.

Velg John Whitaker når du ønsker en produktserie du kan stole på, med kvalitet og stil. Horze er stolt av å kunne tilby mange produkter fra denne kolleksjonen, og store deler av serien kan mikses og matches med de fleste andre produkter i den utvidete Horze-familien.