Spar opp til 60% på Horze, B Vertigo og fler. *
Spar nå

Kammer

Massasjebørster masserer hesten og gir økt komfort. Gi hesten en dyptgående rengjøring, og bruk en kam til å løsne leire og skitt.

Dine filtre:
12 artikler

Plastbørster og mantynnekammer gjør stellet enkelt.

En plastbørste løsner opp jord og pels, og er praktisk til å fjerne floker med i halen. Med sin myke plastbust drar den forsiktig ut floker og tvinner, plastbørsten fra Horze hjelper til med å bevare en sunn og flott man og hale. Vær forsiktig slik at du ikke drar løs hårene når du børster. En jevn, kort og tynnet man er tegn på en hest som får godt stell, og en tynnekam fra Horze gjør denne jobben enklere.

Tynning av manen går lett med en kam fra Horze.

Gjør stellet av manen enkelt med en tynnekam fra Horze. Med håndtak som enten er mykt eller av tre, unngår man at kammen sklir ut av hånden. Prøv en enkel mankam til daglig stell som fjerer floker, rusk og etterlater en glatt og stelt man. Mankammer av plast eller metall fra Horze gir et godt grep, og lar deg stelle manen uten at hesten får vondt eller blir irritert. Vær forsiktig når du grer halen til hesten, uansett hvilken kam eller børste du velger fra Horze-kolleksjonen.