Spar 10% på hele din ordre *
Bruk koden: MIDWEEK
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Kattepleie

Kattepleie

Stelleprodukter til katt, som børster, kammer og neglklippere holder katten ren og fin. Hold pelsen flokefri og fjern tovede klumper med våre mange stelleprodukter til katt.
13 artikler

Stelleprodukter til katter gir litt ekstra omsorg til de naturlig, renslige dyrene.

Katter er mestere på å holde pelsen sin skinnende ren. Til tross for at de fleste katter klarer å gjøre jobben selv, har Horze pelspleieprodukter som hjelper dem ved behov. Børsting er en fin måte å få katten din til å slappe av på. Langhårete katter kan få klumper i pelsen og rusk som kammer og børster fra Horze hjelper til å holde borte. En klotang holder klørne passe lange, og er lett å bruke etter litt opplæring. En klotang klipper akkurat nok uten å skade nerven.

Pelspleieprodukter til katt kan bidra til en myk og luksuriøs pels.

Pelspleieprodukter til katter hjelper pus med å holde seg ren og fresh. Selv om de fleste katter hater å bade, kan en rask dukkert av og til være nødvendig på grunn av sykdom, skade eller andre ytre faktorer. Horze har pelspleieprodukter som sjampo, balsam og flokefjerner som holder kattend hud og pels ren og frisk. De fleste katter gjør en utmerket jobb selv når det gjelder å holde seg ren, men når et bad er uungåelig har Horze de rette produktene til å gjøre jobben raskt og smertefri.