Spar 15% på hele din ordre *
Bruk koden: WINTER-SALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Katteseng

Katteseng

Kattesenger har den perfekte størrelsen til din lille venn. Katteputer er et deilig hvilested hele dagen. Legg den i sollyset, så tar det ikke lang tid før katten begynner å male.
3 artikler

Kattesenger gir katten din en fredelig hvileplass.

Kattesenger er laget av varm, myk fleece og plysj i kombinasjon med en tykk skumpute som gir det ultimate stedet for pus sin neste lur. Legg en katteseng på kattens favorittplass i solen, og se den krølle seg sammen og strekke ut i ren nytelse. Den behagelige utformingen på kattesengene fra Horze gir den perfekte plassen for katten din å sove bort dagen på. Kattesenger holder møblene og sengtøyet rene, og gir pus en behagelig plass hvor den kan male i fred.

Katteputer gir katten din en myk soveplass.

Katteputer fra Horze er myke og innbydende, og viser pus at den har en spesiell plass å slappe av på. Katter sover store deler av dagen, så hvorfor ikke gjøre kattens favoritthobby så avslappende og koselig som mulig. Puter i lettstelt og mykt stoff gir den ideelle soveplassen for katten din. Legg katteputten på kattens favorittplass, som for eksempel i en solrik vinduskarm eller en behagelig stol for å gi den sin egen, trygge plass.