Katteseng

Katteseng

Kattesenger har den perfekte størrelsen til din lille venn. Katteputer er et deilig hvilested hele dagen. Legg den i sollyset, så tar det ikke lang tid før katten begynner å male.
2 artikler
Kjøp Katteseng Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Kattesenger gir katten din en fredelig hvileplass.

Kattesenger er laget av varm, myk fleece og plysj i kombinasjon med en tykk skumpute som gir det ultimate stedet for pus sin neste lur. Legg en katteseng på kattens favorittplass i solen, og se den krølle seg sammen og strekke ut i ren nytelse. Den behagelige utformingen på kattesengene fra Horze gir den perfekte plassen for katten din å sove bort dagen på. Kattesenger holder møblene og sengtøyet rene, og gir pus en behagelig plass hvor den kan male i fred.

Katteputer gir katten din en myk soveplass.

Katteputer fra Horze er myke og innbydende, og viser pus at den har en spesiell plass å slappe av på. Katter sover store deler av dagen, så hvorfor ikke gjøre kattens favoritthobby så avslappende og koselig som mulig. Puter i lettstelt og mykt stoff gir den ideelle soveplassen for katten din. Legg katteputten på kattens favorittplass, som for eksempel i en solrik vinduskarm eller en behagelig stol for å gi den sin egen, trygge plass.