Få 20% rabat på hele din bestilling!
Spar nå

Kattetransport

Transportbur er et helt nødvendig når du skal ta med katten til veterinæren eller andre steder. En bæreveske kan være en rask, enkel måte å trygt transportere din kattevenn uten at du skal være redd for at den kan rømme.

Filtrer Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
10 artikler

Transportbur er nødvendig for den fryktede turen til veterinæren.

Et transportbur til katt kan lette på angsten og stresset på den årlige turen til veterinæren. Hold katten din sikker og trygg ved hjelp av et transportbur på din neste reise. De fleste katter misliker å kjøre bil, men et transportbur kan gi katten en følelse av trygghet på den neste reisen. Et stabilt transportbur i hard, solid plast gir et stabilt sted for katten å gjemme seg på turen. Legg inn en kattepute eller håndkle som er mykt og behagelig for katten å ligge på.

Bærevesker gir samme bekvemmelighet som et transportbur, i form at en svært lett veske.

Bærevesker holder kontroll på katten i bilen ved hjelp av slitesterk, mykt stoff i stedet for transportburets noe mer tunge plast. Den myke vesken er komfortabel for katten, og får den til å føle seg trygg. Nettet gir luft og mulighet til å se på omgivelsene. Reis alltid med katten innestengt for å hindre at den rømmer. Gjør neste tur til veterinæren til en positiv opplevelse.

Les mer