Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Klipping og trimming

Klipping og trimming

Klippeutstyr gir deg mulighet til å holde hesten pen og barbert, slik at den er klar til stevne. Klippeutstyr til hester holder hesten fri for lange hår og rufsete pels.
48 artikler

Kjøp Klipping og trimming på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Barbering er en ideell måte å få bort raggete pels på, eller som forberedelse til stevne.

Klippeutstyr lar deg klippe bort de lodne delene av hesten, slik at den ser mer velstelt ut. Ved å barbere kan du spare mange timer med stell. Å barbere bort en lang pels gjør nedkjølingen etter trening raskere ettersom pelsen blir kortere, og det er mindre risiko for forkjølelse. Ved å bruke dekken holder hesten varmen, og kan trenes uten en stor og klumpete pels. Barberer man ører, mulen og kjevelinjen får man et rent og pent hode. Ved å barbere bein, koder og pipene får hesten en elegant stil samtidig som man hindrer at bandasjer og belegg sklir eller samler opp søle og støv. Klippemaskinene fra Horze og ekstra blader gjør at du kan klippe hesten på en enkel og grei måte.

Klipping gir et renere utseende, samtidig som utstyr og dekken passer bedre.

Dersom du klipper hestens hode, spesielt i nakken, kan det hjelpe hodelaget til å passe bedre og grimen til å ligge på plass. Klipping av hale og koder gjør at hesten får en velstelt og fin stil. Klippeutstyret fra Horze inneholder blant annet sakser, kammer og annet verktøy du kan fjerne uønsket hår med. Tynnesakser er praktisk når du skal tynne manen for en proff og ren stil uten at hesten kjenner smerte som ved tradisjonell røsking. Klipping er et naturlig steg i stell av hesten, og gjør den gladere, sunnere og mer attraktiv.