Spar 15-50% på ALLE produkter fra B Vertigo*
Spar nå

Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame

Produkt-ID: 36589

kr 539,40
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
kr 539,40
kr 899,00
Horze Coolmax ridestrømper
kr 79,00
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne trendy ridebuksen har et unikt silikonmønster på kneforsterkningen.


Trendy ridebukse med silikonmønster på knærne. Den høye midjen og pustende bi-strechstoff gjør dem svært behagelige å bruke. Denne ridebuksen er av høy kvalitet og bevarer fasongen samtidig som den avviser skitt og fuktighet. Ridebuksen er et praktisk valg til din klassiske garderobe.


Egenskaper:


  • Trendy dameridebukse med spesielt silikonmønster på kneskinnet
  • Funksjonell, pustende bi-stretch stoff
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Høyt liv
  • Beholder formen
  • Vann og skittavstøtende
  • Elastiske bein
  • Innersøm er 72 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40 grader. Vaskes på vrangen med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

fantastisk!
2 Likes

Fantastisk god ridebukse! utrolig godt stoff,og elsker at den er så høy i livet! anbefales virkelig. min nye favorittridebukse!

Elsker denne buksen!
1 Likes

Dette er helt klart en av de bedre ridebuksene jeg har hatt! Super fornøyd med passformen, og veldig fornøyd med det høye livet!!:D Topp og ri med! Min nye yndlingsbukse..

Best breeches ever!!!
1 Likes

i will never buy anything else than these. Bought one pair, fell in love and immediately bought two other pairs. Super comfortable and excellent quality. Plus they make you look like a professional ;)

Wow!
0 Likes

bestilte en lilla, den er supergod! anbefales virkelig :D bruker denne både på tur og på ridetimene, fått mange gode kommentarer på den. også spm om hvor jeg har kjøpt den :)

Lovely breeches
0 Likes

A fantastic price for some very comfortable breeches, the colors are fantastic and the pockets are perfect! It's always a gamble buying breeches with decent pockets, and thankfully these were just what I needed! Very breathable and good looking breeches over all.

Favoritt bukse nr 1!
0 Likes

Kjøpte denne buksen for 1mnd siden og bruker den nærmest hver dag og det synes ikke! Den sitter som et skudd og har en super passform. - spesielt for oss med litt former! Noe av det jeg liker best er at selv om den er høy på livet, er lommene lave slik at for eksempel telefon i lommen ikke er i veien med at den stikker i magen. Dette er absolutt en bukse og anbefale!

Best!
0 Likes

Beste ridebuksa jeg har vært borti! Super komfertabel å ri både sprang, dressur, barbak, tur og å gå i rundt på stallen! Helt klart en favoritt og jeg tenker å muligens kjøpe den i brun også hehe. Har den blå fra før, men får ikke nok!

ELSKER DENNE
0 Likes

Elsker virkelig denne buksen, og syntes dere burde få inn i enda flere farger, er en av de bedre buksene jeg har hadt, og elsker at den er høy i livet, i tillegg er den lang i beinene, noe som er et pluss for meg som er 180cm høy :D

Beste ridebuksen!
0 Likes

Utrolig god ridebukse! Passformen er god, elsker at den har høyt liv! Anbefales virkelig!

LOVE THESE!
0 Likes

Seriously can not say enough good things about Horze brand breeches! Every time I get a new pair I say they are my favorite. The fabric these are made of is so comfortable and stretchy but fit like a glove. The waist is super high so if you don't like that don't get them. I love them though!

Endelig!
0 Likes

Jeg sliter fryktelig med å finne ridebukser som "sitter fint" ettersom jeg bruker str. 44. Denne buksen er den beste jeg noen gang har hatt på. Den klemmer ikke noen plasser, men sitter godt og "fast". Trenger ikke tenke på belte, for denne holder seg der den skal være. Jeg har kantete hofter og en bred bak, men det er ikke noe problem med denne buksa. Slitesterk er den også! Har kjøpt flere av denne buksen og håper den holder seg på markedet! En av de få høytlivs buksene som er helt perfekte.

Fin, men lang ridebukse
0 Likes

Ridebuksa er veldig god å ha på. Siden den har så høyt liv så sitter den der den skal, og gir god støtte. Det eneste minuset fra meg er at den er ganske lang i beina, og for meg med korte bein bretter den seg rundt knærne. Så om horze kunne ha lagd denne med kort beinlengde så hadde jeg nok kjøpt flere.

Fantastisk!
0 Likes

Den beste buksa jeg har noen gang hatt! Jeg syns personlig den er litt i det dyre laget, men følger med når den er på salg. Super behagelig og god passform! Skulle ønske den kom i flere farger.

Beste ridebuksa!!
0 Likes

Først av alt: Wow! Passformen var helt super, ordentlig fint formet til dame. Høy og deilig bred linning. Ikke noe gnaging eller valker som blir klemt ihjel her i gården! Stoffet er også veldig godt, puster bra. Virker også veldig solid og bærer ikke preg av slitasje enda. Den tåler en litt smånysgjerrig hest som både sikler og gnir seg på den! Silikongrepet på knærne fungerer som det skal, faktisk så bra at jeg aldri kunne vurdert å hatt denne buksa i helskinn/helsilikon(?). Sitter klistret fast i salen! Så, skal du ha en ny ridebukse? Og er lei av trange og gnagende bukser som trykker seg inn der de virkelig ikke skal? Trenger du litt ekstra lim i salen? Kjøp disse!

Super fornøyd
0 Likes

Veldig fin bukse med høyt liv. Fikk mange komplimenter av de andre i stallen. Veldig behagelig også!

Helskinn er bedre..
0 Likes

Fin ridebukse, som holder magen inne. Føler den er noe stor i størrelsen i forhold til den med helskinn.

Fantastisk
0 Likes

Bare digger det høye livet på den. Fantastisk god å ha på. God lengde på beina. Gleder meg te å prøve de når det blir varmere i været. Nå er de litt kalde. Men god passform og fit. Kommer garantert til å kjøpe en til.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.