Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Kincade Ride Quick Switch allroundsal, medium

Produkt-ID: 317963

kr 2.390,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Kincade Ride Quick Switch allroundsal, medium
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade Ride Quick Switch allroundsal, medium
Beskrivelse

Beskrivelse

Kincade Ride allroundsal med Quick Switch framsvisselsystem er en sal som er enkel å vedlikeholde, burdsjettvennlig og syntetisk. Kincade Ride allroundsal med Quick Switch er en allroundsal fra Wintecstallen. Den har et balansert sete for å posisjonere rytteren korrekt, og muligheten for å skifte bomjern. PÅ denne måten kan du enkelt og greit justere salens bomvidde.
Salen kommer med medium bomvidde.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott sal
0 Likes

Et flott sal for denne lave prisen. Fin sal som passer veldig godt. Passer perfekt med min walcob x engelsk fullblods med det bestilte medium / brede treet. Definitivt anbefalt.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.