Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!
Spar nå

Back on Track Royal Protection kopper

Produkt-ID: 19761

kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track Royal Protection kopper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal Protection kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Royal Protection koppene er laget i et materiale som fordeler styrken fra et slag. De er forsterket med kevlar-lignende materialer som forhindrer hesteskoen i å ødelegge koppene og skade hesten. De har en spesiell forhøyning på innsiden som passer til hestens kode og forhindrer at koppene vris rundt. Veldig slitesterke og støtdempende. Selges i par.


Teknisk beskrivelse:


Innside: Welltex materiale med keramiske partikler.Utside: Neopren, forsterket med Kevlar-lignende fibere og borrelås.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super fornøyd!
1 Likes

Svært slite sterke kopper til en rimelig pris, koppene snurrer ikke og satt godt på. Kraftig borrelås og de svarte koppene er også mye finere i virkeligheten enn på bilde ;)

Fin hoppsko
0 Likes

Jeg kjøpte denne hoppeskoen til den hovede ponnien min for Weltex-effekten, slik at blodstrømmen ble bedre i foten. Bell sko er veldig solid. Fin farge i den brune versjonen. Med den store Weltex-effekten. Veterinæren ble overrasket over veldig rask legning av ponnien min, og jeg tilskriver dette til dels til Weltex-operasjonen! Superfornøyd med denne flotte 'Welness Weltex'

Utmerkede beskyttelse.
0 Likes

Veldig bra produkt, utmerket kvalitet! Selv etter en dag på paddock, svinger ikke klokkene, og de ser ut til å dempe støt hvis det er noen og er veldig motstandsdyktige. I tillegg renser de seg lett, og hvis gjørmen eller støvet vedvarer, blir et skudd med vannstråle og de blir som nye!

Back on track kopper
0 Likes

Supre kopper

tilbake på banestøvler
0 Likes

Som alltid får du det du betaler for. . Super fine støvler fra baksiden på banen, passer perfekt og har ekstra styrke mot tramp. Lett og luftig for hesten, laget på riktig måte for å forhindre skader og ikke forårsake skade, fungerer selv om den er gjørmete i beite. Lett å rengjøre og holder seg i god stand. Anbefaler på det sterkeste tilbake på sporprodukter.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.