Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze langermet teknisk stevneskjorte

Produkt-ID: 32086

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Horze langermet teknisk stevneskjorte
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze langermet teknisk stevneskjorte
Beskrivelse

Beskrivelse

Profesjonell, stilfull og komfortabel


Beveg deg med letthet iført denne flotte langermede stevneskjorten fra Horze. Komfortabel med glidelås i halsen og høy hals gir et sofistikert utseende. Snitt på begge sider gir illusjon av en smal midje og pen figur. Dobbelt sydde sømmer gjør at den ligger ligger flatt mot kroppen.

Disse funksjonene i tillegg til stoffet som er elastisk og supermykt gir deg en profesjonell Horze ShowOff skjorte. Vil fort bli din favoritt stevneskjorte, men er også utmerket å bruke til hverdags.


Features


 • Glidelås i halsen
 • Liten krage
 • Langermet
 • Brodert Horze logo
 • Sting som gir et flatterende utseende
 • Utrolig myk med perfekt mengde elastisitet
 • Profesjonelt, tiltalende utseende

Details


 • 95% bomull og 5% elastan
 • Maskinvaskes med lignende farger
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker det!
4 Likes

Etter å ha fryset på en nylig vinterdessage-show og endt med å klemme dunjakken under showjakken min for å holde varmen og være i stand til å fungere nok til å komme gjennom klassen, så jeg på utkikk etter en ny langermet showshirt. Jeg ville ha noe utstyrt som ville gi varme, men også komfort mens du rir og selvfølgelig i kulden som vil strippe av, så det måtte også være smart nok til å holde på etterpå uten å se dum ut, prisen måtte også være riktig på slutten av dagen det hvite og hvite med hester ikke forbli slik lenge! Jeg ville ha noe enkelt å vaske også og ikke se poenget i topper som koster jorden med diamanter osv. Da de bare ikke vasker det samme og lar oss innse at vi svetter når vi sykler varmt eller kaldt. Jeg fant dette og trodde det merker alle boksene så verdt å prøve, og jeg bare elsker det, jeg har nå konkurrert om dette i kulden og varmen og vært komfortabel på begge showene. Jeg har også tatt på meg det rundt i hagen, da det vasker vakkert og har min santa-liste for mer i nye farger som jeg er en ivrig snowboarder, og så langt er den beste baselayer jeg har funnet!

Komfortabel og praktisk
3 Likes

Denne tekniske skjorten er et godt tillegg til enhver samling. Jeg bruker den under showcoaten min med en slips. Den ser også bra ut alene. Det passer perfekt uten behov for å justere en størrelse. Jeg har til og med hatt det i et kjølig 10k-løp om morgenen! Det holdt meg varm og tørr.

3 Likes

Jeg kjøpte den på hesteshowet i Paris for et år siden, og den er virkelig god. Veldig solid, ganske estetisk og spesielt veldig behagelig (elastisk stoff så bra for bevegelse). Meget god valuta for pengene.

2 Likes

Ikke en stor fan av hvitt, men dette vasket superenkelt! Elsker materialet og passformen er flott.

Horze konkurranse bluse
1 Likes

Brukt av 6 av våre ryttere i universitetskonkurransen Ile-de-France, forføres produktet umiddelbart av komfort, estetikk og vedlikehold. Produkt som garantert vil ruste opp alle konkurrentene våre neste år, mer enn tretti studenter.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.