Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Linimenter

Linimenter

Linimenter støtter og stimulerer for å øke blodsirkulasjonen etter trening, eller til å hele muskelstrekk. Linimenter til hester lindrer under vasking og etter trening.
58 artikler

Kjøp Linimenter på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Salver til hest kan brukes for å lindre trøtte bein etter hard trening.

Når hestens bein utsettes for hardt arbeid kan det være lurt å gi dem litt ekstra pleie og omsorg etter trening. Gni gjerne beroligende salve på hestens bein etter en hard treningsøkt. Det vil få sirkulasjonen i gang i beina og øke blodgjennomstrømningen. Ved å holde beina til hesten i orden får du mer glede og prestasjoner ut av øktene deres. Du fremmer helingen i beina og øker sirkulasjonen, og hindrer at hesten får ubehag eller skader som følge av stress og belastning. Å gni beroligende salve på trøtte ledd, leddbånd, sener og muskler gir en raskere restitusjonstid, og gjøre at hesten kan være aktiv uten å bli stiv og støl.

Salver til hest er flytende eller i gelform, og kjøler og lindrer ømme muskler, sener, leddbånd og ledd.

En kjølesalve er ideell når beina trenger lindring etter en hard trening eller konkurranse. En gel-basert salve er lettest å påføre. Flytende salver virker raskt, og kan helles over ømme muskler. Gel-salver er perfekt å bruke ettersom du kan påføre en håndfull salve akkurat der hesten er hoven eller øm. Men uansett om du velger gel eller en flytende salve er virkningen den sammen, den gir umiddelbar lindring og heler trøtte hestebein. Du finner en rekke urter og naturlige ingredienser i salvene fra Horze, også i kjølesalvene, som for eksempel arnika montana og eukalyptus.