Kjøp HorseMaster Arnical Gel, 500gr | horze.no

Arnical Gel, 500gr

kr 259,00
Pris inkl. MVA
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
HorseMaster Arnical Gel, 500gr
Beskrivelse

Beskrivelse

Kjølende og strammende gel.


ARNICA gel til bein inneholder arnikaekstrakt som er standardisert og stabilisert, for å hindre at det ikke er noen inaktivering av de mange aktive bestanddeler er tilstede på grunn av kjemiske reaksjoner forårsaket av eksponering for lys og varme. ARNICA gel til bein er en hurtigvirkende kjølende og strammende gel til bruk på piper, sener og bindevev hos løps- og konkurransehester. Det kan brukes før eller etter trening.Det kan også brukes ved blodutredelser og blåmerker. ARNICA gel til vein inneholder også Aloe Vera ekstrakt, som er svært bra for huden. Det renser, fukter, strammer og beskytter huden. De sammentrekkende og næringsrike egenskapene gjør huden mer robust mot angrep fra skadelige stoffer i miljøet.


Teknisk beskrivelse:


Renset vann, isopropanol, glycerol, arnica ekstrakt, aloe vera-ekstrakt, polysorbat 80, trietanolamin, fenoksyetanol, karbomer, klorkresol, E 131.


Produkt-ID: 302270

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre