« Tilbake / Temaer / Longeringsutstyr og treningshjelpemidler / Hjelpetøyler og longeringssystemer / Glidetøyler

F.R.A Freedom Riding Articles F.R.A. Wendy B kapsun, bitless bridle, lærtøyler med klips

3.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black
Black F.R.A. Wendy B kapsun, bitless bridle, lærtøyler med klips
Størrelsestabell
Size A Crown B Browband C Noseband
P 66 cm 37 cm 27 cm
C 69 cm 38 cm 29 cm
F 72 cm 39 cm 31 cm
Tilbake

Selv om hodelagstørrelser vanligvis passer hestestørrelser ifølge størrelsesguiden, varierer hodestørrelser, og man bør teste hodelaget på hesten for å være sikker på at det har en god passform.

Når hodelaget er på, bør det være en håndsbredde mellom hakereimen og hestens underkjeve, to fingres mellomromm mellom nesebåndet og hestens nese, og du bør kunne legge to fingre under pannebåndet. Pannebåndet må ikke være så stramt at det kniper bak hestens ører, heller ikke være så langt at det trekker hodelaget fremover.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Det perfekte hodelaget for ridning og trening, av Wendy Bleekemolen, utvilket i samarbeid med F.R.A.® Wendy Bleekemolen er en velkjent belgisk trener, med årtier av erfaring på innridning av hester. Hun trener og rir alle sine hester bittløst. I Belgia har hun et treningssted med sin mann Steve Sevenhans, og utdanner instruktører i natural horsemanship: en treningsform hvor bittløs ridning blir mye brukt. Hodelaget gir deg følgende muligheter: Den midtre ringen gir deg muligheten til å trene hesten fram og ned, i longering og i samling. Med sideringene kan du lett longere fra siden eller gjøre arbeid for hånd med tøylene. Ettersom ringene ligger lengre bak enn på et vanlig hodelag, kan du også ri helt supert med dette. Lærtøylene som følger med er enkle å klipse på ringene, og gjør at du kan gjøre alle skoler for hånd, som travers, renvers, versade, samt at du får bøyd hesten. For å jobbe på en større volte er de lange lærtøylene fra F.R.A.® anbefalt. Disse får du i lengdene: 6,8 meter, 8,0 meter og 12,20 meter. Hodelaget er fra F.R.A.® sin premium kolleksjon, og er laget av mykt, italiensk lær. Det er dermed svært vennlig mot hesten din, og kinnstroppen gjør at det holder seg vekk fra øynene. Dette er et veldig nydelig og funksjonelt hodelag med ekte Swarovski-steiner, tilgjengelig i fargene: havanna og svart, i størrelsene pony, cob og full.

Egenskaper:

  • Versjon: Italiensk lær med innlagte Swarovski-krystaller
  • Farge: svart eller mocca
  • Nakkestykke: anatomisk utformet
  • Pannebånd: V-formet med innlagte Swarovskisteiner
  • Nesereim: hvelvet, med polstring og tre ringer
  • Kjevestropp: justerbar
  • Tøyler: lær med klips

Produkt-ID: 322942

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: