Bucas Recuptex Therapy dekken

2.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
15% rabatt på 3 kjøpte produkter
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbudet er kun gyldig når minimum tre produkter kjøpes. Det kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer ett eller flere produkter vil vi refundere en proporsjonert redusert verdi av produktet. Tilbudet gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsiden). Gyldig til 08.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Pikeur, Roeckl, Leovet.
Farge: Dark Blue/Orange
Dark Blue/Orange Bucas Recuptex Therapy dekken
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Bucas har utviklet et helt nytt Recuptex Therapy dekken som ikke bare forhindrer en rekke medisinske problemer, men kan også bidra til å behandle et stort antall plager, som:
Artrose.
Muskelstivhet.
Myke vevskader.
Muskelhardhet.
Kissing spine.
Materialet er laget av en netting av ekstremt fint, rustfritt stål, så det fungerer som et skjold som reflekterer det magnetiske feltet kroppen produserer. Å bevare disse magnetiske feltene stimulerer blodsirkulasjonen og oksygenflyten i hestens kropp og rygg. Dette heler og reduserer hevelse og inflammasjon, samt at det fremmer raskere restitusjon.
Det kan brukes på hesten 24 timer, 7 dager i uka hvis det er nødvendig, men det er anbefalt øke bruken sakte, og overvåke hestens reaksjoner på Recuptex Therapy dekken når du starter å bruke det. Siden egenskapene til materialet bidrar med å varme opp musklene kan det være at hesten begynner å svette hvis det står med det over en lengre periode.
Bucas Rexuptex Therapy dekken er det ideelle valget for behandling av hester med kronisk artrose eller ryggproblemer. Det bidrar til å øke helingsprosessen i et naturlig, beskyttet miljø. Det nypatenterte, magnetiske klikk-låsen foran og kryssgjorder gjør at dekkenet ligger stabilt.
Dekkenet kan vaskes opp til 100 ganger på 30°C, og egenskapene vil fortsatt virke, i motsetning til mange andre terapidekken som er på markedet nå.
Recuptex Therapy dekken er et pålitelig og høyteknologisk hestedekken som ingen hester burde være foruten.


Produkt-ID: 316877

Les Omtaler:

Farge: