Kjøp Global Herbs Garlic Granules, 800 gram | horze.no

Garlic Granules, 800 gram

kr 159,00
Pris inkl. MVA
14% rabatt på din ordre
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 06.05.2021.
Global Herbs Garlic Granules, 800 gram
Global Herbs Garlic Granules, 800 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Garlic Granules, 800 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjelper mot pust, hudtilstand og parasittkontroll. Denne hvitløken gir mye for pengene og gir hesten noe ekstra godt når du gir den mat. Hester synes våre biter med soltørket hvitløk er helt uimotståelige. Hele fedd blir knust og tørket hurtig for å inkludere røtter og skall, noe som gir ekstra nyttig næringskvalitet til endeproduktet. Hvitløken i våre produkter har veldig høyt nivå av plantekjemikalier som er nødvendig for å få det resultatet du ønsker.


Produkt-ID: 321465

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre