Kjøp Cavalor Podoguard, 2L | horze.no
Beste Pris

Podoguard, 2L

kr 885,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Cavalor Podoguard, 2L
Cavalor Podoguard, 2L
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Podoguard, 2L
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavalor Podoguard kan brukes på sprukne hover, følsomme hover og/eller skjøre hover. Cavalor skaper en optimal fuktighetsbalanse og tillatter dermed hovsprekker å reparere seg selv. Tilstedeværelsen av en spesifikk eterisk olje sikrer en bakteriostatisk effekt.
Cavalor PodoGuard kombinerer to oljer: en nærende olje med aktive ingredienser som absorberes dypt inn i hoven, samt en unik esterisk olje til optimal hovvekst, -utvikling og -kvalitet. Cavalor PodoGuard skaper skaper en ideell fuktighet, noe som bidrar med at ødelagte eller skadete hover restitueres, mens en ny, sunn hov vokser ut. Den esteriske oljen bidrar også til å hemme vekst og reproduksjon av bakterier, som resulterer i sunnere hover.


Produkt-ID: 320913

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre