Sommersalget er startet! Spar opptil 40% på sommerprodukter *
Spar nå
* Kampanjeinfo

Oljer & balsam

Hesteolje behandler hudproblemer og gir hesten en duftende pels. Hestebalsam kan gi lindring og komfort til sarte områder uten å irritere.

Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
2 artikler

Hesteolje kan hindre irritasjon fra insektsstikk. Det er lurt å velge riktig olje når du skal bruke en til å lindre irritasjoner, det finnes blant annet oljer både til solbrenthet, insektsstikk og andre irritasjonsmomenter. Oljene er designet til å lindre kløe, og til å behandle insektsstikk på hesten og andre ting som irriterer. Brukes oljen på områder med irritasjoner eller pelstap, kan du bidra til å lindre den sensitive huden og at den blir raskere bra igjen. Den kan lindre kløe, og dermed hestens behov for å gni seg på det såre området.

Hestebalsamer opprettholder de naturlige oljene i pelsen og huden.

Ved å gjenopprette balansen til røttene i hestens pels og bidra til en sunn hud, kan du redusere hestens behov for å klø seg slik at den mister pels. Lindrende fuktighetskrem er komfortabelt for hesten, og gir huden den riktige biologiske balansen tilbake. Å spraye eller smøre på balsam daglig kan hindre irritasjoner og hele sår, hårløse flekker og tørre områder.