15 % rabatt på Back on Track produkter! Se nå

×
Trykk og hold for å zoome
Produkt-ID: #24051

Finntack Pro Avalanche regndekken med fleecefôr

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Størrelsestabell

Personliggjør din produkt
Legg til en brodering
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Sammenlign våre priser med hvem du vil! Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Les mer

600D polyester dekken, fôret med fleece. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 g polyesterfleece. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Sorter etter:

kjempebra regndekken

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

positivt: -dekkenet har god passform og er enkelt å tilpasse hesten pga spennene i brystet. (passer både varmblods og kaldblodshester) -De er solid vanntette (har ennå ikke sett at de er våte gjennom) -Tørker fort -lette dekken som gjør det enkelt å bytte dekken om morgenen før utslipp. negativt: -nakken kan brette seg bak slik at dekkenet blir fuktig på innsiden. (denne svakheten har mange dekken med liknende modell og dette er likevel det beste jeg har prøvd) ellers har tomatrav.no svert god kundeservice og kort leveringstid så positivt om forhandler også

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 0

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Superfornøyd med dette dekkenet! God passform og vanntett. Hesten har stått ute i flere dager med regn og er like tørr. Og fleecen er utrolig god og myk:) Perfekt høst/overgangsdekken.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Perfekt!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Nydelig regndekken med veldig god passform til mine kaldblodstravere. Holder seg tørre og varme, dekkenet tørker fort, er lett å tilpasse og er veldig slitesterkt! Anbefales!!! Selv om det finnes billigere regndekken vil dette lønne seg i det lange løp ;)

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Superfornøyd

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Har brukt dekkenet siden tidlig høst. Hesten min går i flokk med til tider opptil 17 hester, så her er det mye lek, som ofte går ut over dekkenet. Dette dekkenet har ikke en rift.... Det tyder på at det er knallsterkt, i tillegg helt vanntett (hesten går ute hele døgnet, så dette har jeg virkelig testet) Nydelig fleecefor, som gjør at hesten tørker under dekkenet om den skulle være våt eller svett. Beste regndekkenet jeg har vært borti, med veldig fin passform for min araber. Hun er 9 år, så jeg har prøvd mange...

Fordeler: Svært slitesterk
 0

Elsker dette dekkenet

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Etter å ha prøvd flere dekken er dette et av de beste, holder fuktigheten ute selv ved ekstremvær. Pluss for fleece innvendig som holder hesten passe varm på sure dager. Ligger godt uansett hvor mye han ruller seg og leker, har en veldig aktiv hest. Ingen gnag og god passform. Anbefales!

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Flott regndekken med god kvalitet

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg kjøpte dette dekkenet med fleece for inni og det er et utrolig bra dekken! Ponnien min ruller seg hver eneste dag og dekkenet holder seg fortsatt godt. Dekkenet kan være litt stramt i halsen, men det er mange stillingsmuligheter. Dekkenet har også en ganske rimelig pris. Hesten holder seg tørr og fleecen inni holder hesten varm hvis det er kaldt vær. Jeg er kjempe fornøyd med dette kjøpet. Anbefales.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Fint dekken!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dette dekkenet sitter godt på hesten, er av god kvalitet og har god passform. Selv har jeg to stykker, og de holder seg veldig godt, har ikke blitt slitte enda, og jeg har snart hatt begge i ett år og brukt dem mye. Foret inni er varmt og godt! Anbefales!

 0

3års jubileum!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg har nå hatt mine dekken fra finntack, (vinterdekken, regndekken uten fyll, og regndekken med fleece) I nesten fire år! Kjempegod passform på alt fra døla hest til spinkel varmblods. Disse tåler en trøkk. Vasket de med kost og såpe på asfalt, stått ute i regn 24/7 I mange dager, ute å bli våt, og tålt lek på høyt nivå. De er kjempegode, tåler mye, og revner ikke lett, og ikke minst er de pene, år etter år, selv uten ordentlig vask. Disse skal jeg definitivt kjøpe på nytt!

 0

Supert dekken til bra pris.

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Et godt dekken som passer supert til min varmblods. Men skulle ønske det var litt lengre bak, eller større haleflapp.

 0

Regndekken med fleece

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Lett og et greit regteppe til en rimelig penge . Holder mål . Tørker fort lett og ta av og på .

 0

Alt for smalt i brystet

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dekkene ble alt for smalt for min døl. Veldig dårlig passform for hester som er litt breie i brystpartiet. Passer i lengden så tror ikke jeg kunne hatt større.

 0

Sammenlign våre priser med hvem du vil!

Vi matcher alle våre konkurrenters priser! Du betaler aldri mer på identiske varer hos oss, enn i andre norske nettbutikker!


Hvordan fungerer det?

  1. Fyll ut skjemaet og send inn ditt Prisløfte-ønske.
  2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
  3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

Flere interessante produkter

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging