Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken

Produkt-ID: 24054

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra varmt kombinert vinterdekken. Nytt design som dekker åpningen som de fleste kombinerte dekken har foran. Høyt nakkestykke med borrelåsreim. Doble bogspenner med hurtigkroker. Kryssgjorder med strikk. Beinsnorer med strikk. Haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 gsm polyesterfyll. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fornøyd!
0 Likes

Godt og varmt dekken som sitter perfekt på min lille varmblods. Så her har man et godt dekken til en rimelig pris:)

Fantastisk teppe!
0 Likes

Sitter kanskje litt stramt i bringen når man fester halsen, men ellers et fantastisk teppe. Det er varmt og holder hesten tørr i dritt vær. Det gir god bevegelsesfrihet og sitter fint over ryggen. Når hesten min (stor varmblodshoppe) kom inn etter å ha stått ute i underkjølt regn hele dagen så bare ristet jeg teppe så var det nesten helt tørt, mens alle andres tepper var nesten eller var gjennom våte. Anbefales virkelig da det er et godt teppe til rimelig pris.

STYR UNNA!!
0 Likes

Dette dekkenet gneger kjempe mye, etter 2-3 uker med bruk hadde han fått gnage merker fremme på brystet av sømmen (det var like før det nådde huden) , også bak på ryggen dær det ikke er annet enn stoff har han fått gnage merker, det har blitt et stort hull på innsiden av dekkenet på grunn av borrelåsen fremme. Dekkenet er hardt og stivt. Ikke kjøp dette dekkenet det er ikke verdt 1.190 kr i det heele tatt så lenge det skader hesten!

Supert!
0 Likes

Dette dekkenet sitter kjempefint på den lille varmblodshoppa det ble kjøpt til og gnager ikke i d hele tatt på henne men blir litt for kort i 125 som hun vanligvis bruker så skulle nok gått opp en str :)

Utrolig bra dekken
0 Likes

Har fungert supert på alle mine 3 hester og utrolig glad for å funnet noen dekken som er skikkelig tette rundt halsen. Hvor vi bor er det mye vind og da utrolig praktisk

Elsker det!
0 Likes

Fantastisk dekken, bedre låser enn avalache(?) sitt dekken. Hesten er alltid tørr og dekkene tørker utrolig raskt hvis det er vått. Har en bred kaldblods, med tjukk hals/nakke og det passer perfekt! Vurderer og kjøpe et til!