Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Chicago vinterridedekken

Produkt-ID: 24392

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Chicago vinterridedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Chicago vinterridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Varmt vinterdekken med flotte detaljer. Borrelåslukning foran salen. Snittet rundt beina er justert slik at det ikke hindrer beinets bevegelse.


Teknisk beskrivelse:


100 % polyester, 420D vanntett belegg. Fyll: 250gsm. Maskinvask ved 40 °C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

flott rideteppe
1 Likes

Til vinteren kjøpte jeg denne til meg, som ofte har en kald rygg. Varpen holder seg bra selv i hardere gang og holder pollen varm. En ren og funksjonell anskaffelse. Jeg anbefaler! :)

Vi overlevde New Jersey (USA) vinter med dette rideteppet
1 Likes

Jeg brukte dette velsmakende kvart arket for å varme opp fyren min innendørs. Da det var i tenårene, la jeg et fleece kvart ark under det. Vi ville varme opp på turen og kanskje en liten trav, og når hesten min var varm opp, ville vi ta kvartalene og begynne å jobbe. Morsomt, kvartarket ville komme av hesten min, og det øverste laget mitt gikk av samtidig! : o) Vi overlevde den kalde NJ-vinteren med dette kvart arket.

0 Likes

great product for riding horse in winter days...best quality but not looks welll! It too long

0 Likes

Kjøpte dekkenet med tanke på vintern og nylig barbert hest, da jeg ikke er fan av å ri med hele dekken på hesten siden det fort kan "låse" ridningen i følge mine erfaringer. Har ikke fått brukt dette så mye, men er veldig fornøyd sålangt! God passform, dekker store deler av hesten og ligger stabilt i alle gangarter. Også er det såklart pent å se på!

Uimotståelig ridedekken.
0 Likes

Dette er et fantastisk ridedekken. Det er tykt og godt, men samtidig veldig lett. Jeg valgte dette dekkenet, fordi jeg ville ha et ridedekken som ikke skaper gnag foran og som frigjør hesten. Dekkenet ser veldig flott ut, og jeg liker veldig godt detaljene på det. Passformen er også god, og det dekker hesten der det skal. I tillegg ligger det slik at du alltid har direkte kontakt med hesten med bena dine.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.