Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Pelsglans

Pelsglans

Pelsglansprodukter gir glans og får hesten til å skinne både på stevner og hjemme. Pelsglans gjør at hesten får et rent og friskt utseende, og gjør det daglige stellet lettere.
35 artikler

Kjøp Pelsglans på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Pelsglans gjør at hestens pels glitrer i solskinnet.

Ved å gi hestens pels litt ekstra naturlig glans ser den frisk ut, den holder seg ren og får den ekstra lille glansen på stevner. En naturbasert pelsglans med sitrongressolje gir glans uten at pelsen blir klissete eller stiv. Ved å bruke en myk, naturlig pelsglans hindrer du at pelsen suger til seg støv, og hesten vil holde seg skinnende ren.

Pelsglans gir pelsen glans uten at den føles fet eller klissete.

Bruk av pelsglans halverer tiden du bruker på å stelle hesten. Å spraye på en naturlig glans gir et lyst, skinnende rent utseende som ikke tiltrekker seg rusk, møkk og støv. Når man er på stevner er det et must at pelsen er myk og skinnende, men det krever ikke nødvendigvis så mye jobb. Bruker du pelsglans i manen og halen holder den seg flokefri og ser fantastisk ut. Den naturlige glansen i mange av pelsglans-produktene fra Horze gjør at hesten ser og føles ren ut, og er klar for stevner til enhver tid.