Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Effol Super Star-Shine, 750ml

Produkt-ID: 307753

kr 209,00
(Pris inkl. MVA)
Effol Super Star-Shine, 750ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Effol Super Star-Shine, 750ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Den virkelige superstjernen.


Effol Superstar-Shine gir hesten eller ponnien din en mer strålende glans enn noen gang før – men uten at pelsen, manen og halen får et kunstig preg. Strigling blir lettere og effekten er garantert å vare i flere dager. Shine-Spray vil hjelpe deg til å løse floker samt fjerne sponpartikler, halm osv. med nesten ingen innsats under striglingen – halen og manen vil bli spenstigere og få større volum. Den vil også lykkes i å overvinne problemet med flisete, tørt hår. Hudvennligheten er dermatologisk testet og klassifisert som «svært bra».


Teknisk beskrivelse:


Inneholder: Silikonemulsjoner.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste rydding!
0 Likes

Ganske super bra! Tøm lett ut støt og hold hestehåret ditt godt og blankt og også hårete! Jeg ville ikke kjøpe en ny effol til noen pris! <3 Pollo varer lenge, og trenger ikke engang å tas på ofte, så mange dager gleder hepoens hår og hestehår og føler seg bra!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.