Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Pleieprodukter for ryttere

Beskyttere til kne og rygg gir deg den ekstra støtten som trengs for at du skal kunne yte ditt beste ved rehabilitering etter skade. Kjøp knebskyttere og ryggbeskytter fra Horze for å ta vare på knær og rygg hos den aktive rytter.

Dine filtre:
19 artikler

Knebeskyttere kan være nyttig for den aktive rytteren.

Gi kneet litt ekstra støtte for å lindre smerter og øke fleksibiliteten og bevegelsesfriheten når du rir. Knebeskyttere gir ekstra trygghet i salen for ryttere som har vært skadet, eller som trenger litt ekstra støtte. Du kan avlaste et sårt kne eller forebygge skader ved å bruke en mild, elastisk beskytter i neopren. Det pustende stoffet kan brukes på hesteryggen i all slags vær.

Ryggstøtte kan gi støtte til aktive ryttere i salen.

Ryttere på alle nivåer kan av og til dra nytte av litt ekstra støtte, da kan en ryggstøtte fra Horze være løsningen. Om det er for å trene deg opp etter skade eller for å forebygge ryggsmerter, vil en ryggstøtte kunne være løsningen for at du skal kunne ri på en komfortabel måte. En ryggstøtte vil også kunne øke sikkerheten og komforten din i salen. Ryggstøtter må være riktig tilpasset, og ikke forstyrre bevegelsesfriheten eller fleksibiliteten slik at du kan ri på en trygg måte. Pustende materialer og god tøyelighet gjør at du får støtte uten av det føles klumpete.