FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Bucas Freedom Utedekken Lett, Ponnidekken

Produkt-ID: 300456

kr 779,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Freedom Utedekken Lett, Ponnidekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Freedom Utedekken Lett, Ponnidekken
kr 779,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Freedom Utedekken Lett, Ponnidekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Freedom Utedekken-serien gir deg mye for pengene, og garanterer for den gode Bucaskvaliteten.Freedom Utedekken kommer med en Rip-stop 600 denier utside, og kommer i tre tykkelser - Lett utedekken, Medium med 150g isolasjon og Ekstra med med 300g isolasjon.Det finnes to typer Freedom Utedekken: Klassisk og Halsdekken hvor Halsdekken Medium og Halsdekken Ekstra har 150g isolasjon på halsdelen.Godt design og enkelt å bruke.


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende rip-stop utside, 600 denier
  • Pustende nylonfôr
  • Kryssgjorder
  • Fester til beinsnorer
  • Kommer i Klassisk og Halsdekken

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Holdbart varp av høy kvalitet!
0 Likes

Ulinet ull av høy kvalitet til Shetland ponnier. Gode proporsjoner selv om det kan være rom for justering. Ponnien min er 106 cm og varpestørrelsen 105 cm er helt riktig.

Størrelse: Normal
Utmerket valuta for pengene, Bucas er flott.
0 Likes

Veldig vakkert utvendig vanntett deksel godt ferdig, størrelse godt. Samsvar med bildet, enda bedre i virkeligheten, vakker dypblå, vakre finish. Fin servise. Vel kuttet. Bucas kvalitet til en liten pris takk Horze. Ideell for mildvær eller lite kaldt og vått. Til en uslåelig kampanjepris. Jeg var i stand til å oppdage det irske sortimentet Bucas, og kvaliteten Horze, jeg vil komme tilbake så snart som mulig mens jeg venter på min lille hest takk. Han prøvde det og adopterte det.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.