Refleksutstyr for både hest og rytter, hestebutikk på nett
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
Refleks Hest

Refleks Hest

Reflekser til hest er helt nødvendig når du rir om kvelden, slik at du er synlig og trygg. Refleksutstyr har materialer som er synlige i mørket.
27 artikler

Kjøp Refleks Hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Refleksutstyr til hest gjør deg og hesten synlige i mørket.

Å ta på et par reflekskopper på hesten når du rir langs veien kan redde lig. Reflekser kan bety forskjellen mellom en trygg ridetur og en alvorlig ulykke. Seler med reflekser kan gi optimal synlighet ved at billyktene lyser på deg og gjør deg synlig slik at sjåføren kan svinge unna. Dersom du ikke liker knall gult eller orange, kan du prøve mørkere stoff som ser svart ut i dagslys men som lyser opp i mørket når annet lys treffer det.

Refleksutstyr til hest er ideelt når du vil være synlig i mørket.

Det er viktig å gjøre rideturen langs veien så trygg som mulig, og bruke produkter som gjør deg synlig. Det finnes mange alternativer til produkter som gir deg en sikker ridetur i mørket hos Horze, som ridedekken i lysende farger og med refleks. Disse produktene lar deg konsentrere deg om ridningen, og du trenger ikke bekymre deg for å bli sett. En halerefleks med LED-lys vil virkelig fange oppmerksomheten til sjåføren med sine fire blinkende lys. Du blir mer synlig enn noen gang.