Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Supreme Dark Reflective Safety ridedekken

Produkt-ID: 29328

kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Supreme Dark Reflective Safety ridedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Supreme Dark Reflective Safety ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Dark Reflective Safety ridedekken gir komforten til et lendedekken og reflekterende sikkerhet for ridning i mørket.


Dette sorte ridedekkenet vil fungere perfekt som et oppvarmings eller nedkjølingsdekken. Det er perfekt både dag og natt siden den reflekterende teipen glir inn med stoffet på dagtid, og gir høy synlighet i mørket. Dette lendedekkenet med god passform har stropper som er enkle å feste og holder hesten komfortabel og dere begge trygge på kveldsturene.Selen følger ikke med, men kan kjøpes separat med varenummer #29001 Horze Supreme mørk sikkerhetssele med refleks.


Egenskaper:


  • Reflekterende detaljer for bedre sikkerhet
  • Reflekterende detaljer som kun er synlig i mørket
  • God passform
  • Enkel-å-feste stropper
  • Ideell for ridning i kjølig vær

Teknisk beskrivelse:


300D polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann på 40°C/105°F. Lufttørk for å bevare formen.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra rideteppe
0 Likes

Ikke veldig rart som reflekterende varp. Det ville være mer nyttig å ha en reflekterende overflate på baksiden og strekke seg til fronten i stedet for bare noen få små striper på siden. Det er et stort minus når det kommer til reflekterende markedsføring. De gode tingene er vannmotstanden, den passer godt til regnvær og snøfall fungerer også. Under kjølige forhold varmer den borrelås-overflaten nok til feste, fullin kan justeres for å passe til og med en liten hest :)

Refleksen vises ikke
0 Likes

Materialet er sannsynligvis bra, men fungerer ikke som et reflekterende varp. Det mislykkede produktet fungerer ikke til det tiltenkte formål.

For liten
0 Likes

Jeg bestilte den største størrelsen, men likevel for liten ...

Ganske bra rideteppe
0 Likes

Den gode siden: den er flott for forskjellige værtyper, vannavstøtende, varm, dvs. et godt rideteppe for kjølig / kaldt og regnfullt / snøvær. God justering, selv for en liten hestekost: Ikke mye bruk for noen få små refleksflekker på sidene når de markedsføres som reflekseteppe. Det vil si at det skal være mye mer reflekterende stripe. Totalt: Et pent og pent rideteppe med god kvalitet for kjølig, vått vær

For liten
0 Likes

Helt ok dyne bortsett fra at det er for lite til å være i full størrelse. Ellers fungerer det bra.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.