Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerhet beinbeskyttere

Produkt-ID: 29301

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerhet beinbeskyttere
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Supreme Mørk Reflekterende Sikkerhet beinbeskyttere
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse beinbeskytterne har reflekterende teip så de sees i mørket.


Senebelegg i neopren som både støtter og beskytter, med forsterket borrelås. Den reflekterende sømmen er klassisk sort på dagtid, men på natten, i skumringen eller i dårlig lys, vil beinbeskytterne lyse for synlighet og sikkerhet når du rir. Vær synlig for trafikk og andre for alles sikkerhet.


Egenskaper:


  • Reflekterende detaljer for sikkerhet & synlighet i mørket
  • Neoprenfôring for komfort

Teknisk beskrivelse:


Neoprenfôr.


Vaskeanvisning:


Skyll i vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Passer min Haflinger i M perfekt
0 Likes

Gangartene er godt laget, er lette, men allikevel veldig stabile og raske og sikre å montere på grunn av de brede borrelåsfestene.

Horze Supreme Reflective Ben
0 Likes

De er bare fantastiske. På hesten min ser de veldig bra ut, bare ørene med en smekke og en hale er igjen å kjøpe !!!!!

Flotte støvler, sikkerhetsfunksjon En bonus!
0 Likes

Dette er den perfekte tiden av året å investere i reflekterende sikkerhetsutstyr for deg og hesten din. Når det blir mørkt så tidlig hver dag, er det nødvendig å ta noen ekstra forholdsregler for å sikre at du og hesten din er trygg når du fortsetter livet og trener i fjøset ditt. Horze har du dekket fordi de tilbyr flere produkter med sikkerhet i tankene som du kan se her. Jeg hadde nylig muligheten til å prøve ut sine Supreme Dark Reflective Safety Horse Boots. Jeg har prøvd et par andre elementer fra Supreme-linjen og har vært veldig fornøyd med det. Jeg var også veldig spent på å prøve ut disse støvlene, da jeg må krysse måter å komme til arenaen vår på låven, så dette hjelper virkelig til at andre kan se meg og bukthesten min i mørket. Det som er fantastisk med disse støvlene er at de ikke umiddelbart ser ut som vernesko. De ser ut som vanlige sorte senestøvler, og refleksbåndet på dem dukker bare opp om natten. Så du kan bruke disse som vanlige sportssko på dagtid. De har 3 borrelåsstropper for en sikker passform og et neoprenfôr for beskyttelse og komfort for hesten din. De er stilige og sporty, og jeg elsket utseendet til disse støvlene. Petey er 16,2 og jeg fikk store støvler i størrelsen til ham og det fungerte fint. De ser bra ut på. De gir den perfekte blitz for å varsle noen om å være forsiktige. De fungerte veldig bra i lyskasterne på en bil, så det gir et ekstra sinn at når vi er ute i mørket, vil ikke folk savne oss. Ikke nøl med å kjøpe disse!

Elsker disse!
0 Likes

Jeg kjøpte en gjeng suverene refleksvarer, og jeg er så forelsket i disse. De ser ikke reflekterende ut, de ser sporty og stilige ut! Så lett å kaste inn maskinen. Rimelig pris også, jeg elsker den øverste linjen! hesten min har alt suverent

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.