Dette må du ha når insektene kommer
Refleks til hest

Refleks til hest

Reflekser er en nødvendighet for ridning i mørket, og er laget for å holde deg trygg og synlig. Reflekterende produkter til hest kommer med materialer med høy synlighet som enkelt kan sees i mørket.
26 artikler
Kjøp Refleks til hest Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Reflekterende hesteutstyr vil gjøre deg og hesten din synlig i mørket

Å ta på et refleksdekken eller et par reflekskopper på hesten når du rir langs veien kan redde liv. Reflekser kan bety forskjellen mellom en trygg ridetur og en alvorlig ulykke. Reflekterende utstyr vil gjøre deg og hesten din mer synlig. Ved at billyktene lyser på deg vil refleksene lyse deg opp for sjåføren. Dersom du ikke liker knall gult eller oransje, kan du prøve et mørkere stoff som ser mørkt ut i dagslys men som lyser opp i mørket når annet lys treffer det.

Ideelt når du vil være synlig

Det er viktig å gjøre rideturen langs veien så trygg som mulig, og bruke produkter som gjør deg synlig. Det finnes mange alternativer hos Horze som gir deg en sikker ridetur i mørket. Vi har refleksdekken i lysende farger og med refleks, vi har reflekterende fortøy, kopper/beinreflekser og sett som du kan ha på hodelaget. En halerefleks med LED-lys vil virkelig fange oppmerksomheten til sjåføren med sine blinkende lys. Disse produktene lar deg konsentrere deg om ridningen, og du trenger ikke bekymre deg for å bli sett. Du blir mer synlig enn noen gang.