Spar opptil 50% på mange produkter
Regn ridejakker til dame

Regn ridejakker til dame

Stilige, fargerike regntette ridejakker er både attraktivt og funksjonelt. Vår vanntette ridejakker og ridefrakker vil holde deg varm og tørr i alle typer vær.
23 artikler

Kjøp Regn ridejakker til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Vanntette ridejakker i et stort utvalg

Når du tenker på en regnjakke som brukes til ridning, kan det hende at stilige snitt og friske farger ikke er det første du tenker på. I dag finnes det imidlertid et stort utvalg av farger og stiler som passer enhver rytter, så nå trenger du ikke lengre å ofre stil for funksjonalitet.

Velg mellom diskrete høstfarger eller pasteller for våren, dekorert med logoene til favorittmerkene dine, som Horseware eller Mountain Horse. Detaljer som stilige knapper, funksjonelle snorer, avtagbare hetter og mer betyr at du kan nyte den vanntette ridejakken både når du er på og av hesteryggen.

«Singing in the rain»

Regn er ikke lenger et problem med våre vanntette ridejakker. De gir deg fullstendig beskyttelse mot vann, men er fortsatt pustende og derfor behagelige å ha på seg. Våre vanntette ridejakker vil hjelpe deg i den våte årstiden, enten du blir overrasket av en plutselig regnskyll eller at regnet bøtter ned hele dagen.

En regnjakke til ridning skal selvfølgelig være laget av et vanntett materiale. Hvis sømmene på jakken er varmeforseglet, vil det heller ikke kunne komme vann inn der. Dette er spesielt nyttig når du er ute og rir i regnet over lengre tid. I tillegg bør materialet til enhver ordentlige regntette ridejakke være pustende og vindtett ettersom vind og regn ofte forekommer sammen. Hvis materialet i ridejakken ikke puster, kan man fort bli både svett og varm. Avhengig av hvor lang jakken er, kan det være fornuftig å ha en splitt bak. På denne måten sitter du ikke på jakken når du sitter i salen. Siden du må oppbevare mobiltelefon, bilnøkler og andre verdisaker et sted når du rir, bør den regntette ridefrakken ha flere lommer som kan lukkes.