Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Noble Equestrian First Crush genser

Produkt-ID: 316517

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Noble Equestrian First Crush genser
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne myke First Crush genseren har en avslappende, men fortsatt fin passform. Perfekt for jobb eller lek. Den store halsen går opp i en myk hette, og du kan bruke den når du er i stallen eller ute og lufter hunden. Den er også stilig nok til å bruke ute med venner - rett og slett den ideelle genseren både for stallbruk og vanlig bruk.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.