Kjøp Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior | horze.no

Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior

kr 314,10
kr 349,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 2 Dager
Mørkeblå Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior roeckl
Svart Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior roeckl
Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior
Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior
Beskrivelse

Beskrivelse

Originalen i en liten størrelse: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER fra ROECKL er den umiskjennelige hansken for barn som elsker å ri - og den er nå også tilgjengelig i mokka. ROECK-GRIP® har gode pusteegenskaper, og er myk og elastisk. Kort sagt: Den tilpasser seg til barnets hender som et ekstra hudlag mens den samtidig sikrer ekstra godt grep. ROECK-GRIP® ble lagt til vintermodellen og smeltet sammen med det varme og myke Micro Bemberg-fôr som er laminert på hele overflaten av det ytre laget. Dette hindrer at to-lagsmaterialet blir vridd, som sikrer utmerket grep og følbarhet for å håndtere tøylene. Hanskeskredderen fra München fokuserte også på prosesskvalitet: Hanskens enkelte komponentene er omhyggelig sydd sammen for hånd. Maksimale sømtoleranser på bare én millimeter er bare et håndfast kvalitetskriterium, da komfort ikke kan fysisk måles. Det er snittet og proporsjoner som gjør hele forskjellen. Det er her at ROECKL drar fordel fra over 175 års erfaring i kunsten å lage hansker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER kan vaskes i maskin på 30 °C. Den karakteristiske festeanordningen med den stiliserte håndlogoen fester hansken pålitelig rundt håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Baksiden av hånden: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Håndflaten: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Særpreg: Bånd rundt håndleddet med CARELESS CLOSURE.


Produkt-ID: 31640

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre