Kjøp Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior | horze.no

Roeckl Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior

kr 314,10
kr 349,00
Pris inkl. MVA
15% EKSTRA rabatt på din ordre
Kopier kode: HORZE15
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.07.2021.
Mørkeblå Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior roeckl
Svart Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior roeckl
Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Originalen i en liten størrelse: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER fra ROECKL er den umiskjennelige hansken for barn som elsker å ri - og den er nå også tilgjengelig i mokka. ROECK-GRIP® har gode pusteegenskaper, og er myk og elastisk. Kort sagt: Den tilpasser seg til barnets hender som et ekstra hudlag mens den samtidig sikrer ekstra godt grep. ROECK-GRIP® ble lagt til vintermodellen og smeltet sammen med det varme og myke Micro Bemberg-fôr som er laminert på hele overflaten av det ytre laget. Dette hindrer at to-lagsmaterialet blir vridd, som sikrer utmerket grep og følbarhet for å håndtere tøylene. Hanskeskredderen fra München fokuserte også på prosesskvalitet: Hanskens enkelte komponentene er omhyggelig sydd sammen for hånd. Maksimale sømtoleranser på bare én millimeter er bare et håndfast kvalitetskriterium, da komfort ikke kan fysisk måles. Det er snittet og proporsjoner som gjør hele forskjellen. Det er her at ROECKL drar fordel fra over 175 års erfaring i kunsten å lage hansker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER kan vaskes i maskin på 30 °C. Den karakteristiske festeanordningen med den stiliserte håndlogoen fester hansken pålitelig rundt håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Baksiden av hånden: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Håndflaten: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Særpreg: Bånd rundt håndleddet med CARELESS CLOSURE.


Produkt-ID: 31640

Les Omtaler:

Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior