Kjøp Roeckl Kairi Fleecehansker for barn | horze.no

Kairi Fleecehansker for barn

kr 135,20
kr 169,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 6 Dager
Opptil 20% rabatt på din ordre
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 15% rabatt.Kjøp for 800kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 14.06.2021.
Black/Pink Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Sort/Blå Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Svart Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Roeckl Kairi Fleecehansker for barn
Roeckl Kairi Fleecehansker for barn
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Kairi Fleecehansker for barn
Beskrivelse

Beskrivelse

ROECKL SPORTS presenterer Kairihansken, en ny fleecehanske for unge hestejenter og gutter. Enten du er i stallen, i et kaldt ridehus eller ute og nyter en lang ridetur - hvis du er glad i fleece er disse hanskene det perfekte valget for deg.Fleecen er av høy kvalitet, og like god og myk som en teddybjørn. Håndflaten og pekefingeren er forsterket med digitalt PU materiale, som gir hestefolk et godt grep om tøylene. Et strikk ved håndleddet sørger for en komfortabel passform. De fargerike bordene, tredimensjonale ROECKL-bokstavene og logoene fanger lett oppmerksomheten. Kairi fleecehansker finnes i fargekombinasjonene svart, svart og rosa, og svart og grønn. De kommer i størrelsene 4, 5 og 6.


Teknisk beskrivelse:


Ytre material:FleeceMaterial på håndflaten: FleeceTillegg:Digital PU forsterkningerØverst på hånden: 100% polyester. Håndflate: 80% polyamid, 20% polyester med polyuretan belegg.


Produkt-ID: 31553

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre