Roeckl Kairi Fleecehansker for barn

kr 152,10
kr 169,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Sort/Grønn Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Sort/Blå Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Svart Roeckl Kairi Fleecehansker for barn roeckl
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

ROECKL SPORTS presenterer Kairihansken, en ny fleecehanske for unge hestejenter og gutter. Enten du er i stallen, i et kaldt ridehus eller ute og nyter en lang ridetur - hvis du er glad i fleece er disse hanskene det perfekte valget for deg.Fleecen er av høy kvalitet, og like god og myk som en teddybjørn. Håndflaten og pekefingeren er forsterket med digitalt PU materiale, som gir hestefolk et godt grep om tøylene. Et strikk ved håndleddet sørger for en komfortabel passform. De fargerike bordene, tredimensjonale ROECKL-bokstavene og logoene fanger lett oppmerksomheten. Kairi fleecehansker finnes i fargekombinasjonene svart, svart og rosa, og svart og grønn. De kommer i størrelsene 4, 5 og 6.


Teknisk beskrivelse:


Ytre material:FleeceMaterial på håndflaten: FleeceTillegg:Digital PU forsterkningerØverst på hånden: 100% polyester. Håndflate: 80% polyamid, 20% polyester med polyuretan belegg.


Produkt-ID: 31553

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Roeckl Kairi Fleecehansker for barn