FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Roeckl Warwick Polartec®

Produkt-ID: 31633

kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Warwick Polartec®
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roeckl Warwick Polartec®
kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Warwick Polartec®
Beskrivelse

Beskrivelse

Barna vil elske denne hansken om vinteren, og ingen hanske er varmere og mer behagelig! Hele hansken er laget av mykt og varmt Power Stretch® materiale fra Polartec®. Power Stretch® har også oppsiktsvekkende elastisitet, slik at hansken har perfekt passform på nesten enhver hånd. Håndflaten er belagt med silikon, for optimalt tøylegrep.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig varmt
0 Likes

Varme hansker for vinteren og komfortable. Tømmene glir overhode ikke. (Du må fjerne dem for å bruke telefonen i motsetning til andre Roeckl-hansker, det er det eneste minus).

Størrelse: Normal
Gode hansker
0 Likes

Veldig gode hansker, men silikongrepet inni slites vekk fort. De kan fint brukes videre og er både myke og varme, og bortsett fra silikonen som slites vekk, er de holdbare.

Størrelse: Normal
Flotte hansker
0 Likes

Varme hansker som kan tjene like mye å bo i stallen som å klatre fordi de ikke er for tykke. De beste hanskene jeg har funnet til vinteren!

Størrelse: Normal
varme hansker
0 Likes

Hanskene er fine varme og veldig praktiske, men glidene glir lett på grunn av den veldig tynne silikonen. :)

Størrelse: Normal
Det beste for vinteren
0 Likes

Jeg har bare Roekl-hansker og bruker to par i året. Jeg bruker dem når du kjører og med feting og andre gjøremål i engen, så bruk dem hver dag. Før vinteren hadde jeg lys og grep om vinterhanskene, men jeg fikk fremdeles kalde hender. Disse virker varmere for vinteren. De er varmere og like gode som alle Roekl-hansker. Jeg kan sykle godt med det.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.