Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Sentinel justerbar hjelm

Produkt-ID: 30007

kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Sentinel justerbar hjelm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Sentinel justerbar hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hodet med denne justerbare hjelmen av høy kvalitet.


En rekke luftehull gjør denne ventilerte hjelmen komfortabel og lett å ha på seg. Den er lett, beskytter godt og er justerbar i nakken slik at den passer perfekt. I tillegg til svart EPS skum og APS-skall har den avtagbart fôr. CE EN1384 + VG1 sertifikat.


Egenskaper:


  • Lett ridehjelm
  • Sertifisert og godkjent CE EN1384 + VG1 sertifikat

Teknisk beskrivelse:


CE EN1384 + VG1 sertifikat.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Godt valg
0 Likes

Denne hjelmen passer veldig godt på hodet, føltes lett og presset ikke. Takket være justeringen gjorde den akkurat passe for hjelmen. Det stilige designet var også et positivt tilskudd til hjelmen

Stor i størrelse
0 Likes

Veldig stor i størrelse. Jeg har vanligvis 56-57, men medium var altfor stort for meg.

jackpot
0 Likes

Hjelmen er veldig bra og behagelig på hodet, men den er enorm, du trenger ikke egentlig å investere i å designe disse billigste hjelmer. Jeg vil gjerne ha bilder av hver hjelm der den er på modellen slik at du ikke trenger å legge merke til hjemme at du ikke kan gå til stallen med den ...

Super kjekt
0 Likes

Fin hjelm. Litt lite i passformen. Bestilte en S som går opp til og med 56 i størrelse og der er den rett på grensen. Imidlertid beholder jeg det uansett fordi det ikke er så ille.

Hjelmskjold varer ikke lenge
0 Likes

Hjelmen selv gleder meg eller gleder meg godt. Nå er han i skapet, for veldig snart har festet på skjoldet gått av og dermed kan ikke hjelmskjoldet festes. I så måte var prisen for dyr, fordi uten skjold ser hjelmen ikke bra ut. Konklusjon: ingen god holdbarhet!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.