Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!

Produkt-ID: 30047

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze kan nå stolt presentere denne nye, velsittende ridehjelmen. Den kommer i fire justerbare størrelser, med reimer og hakestropp dekket av behagelig mikrofiber. Utsiden er også dekket av mikrofiber, noe som gir en ren og klassisk stil. Hjelmen har ABS-skall, hvitt EPS-skum og avtakbart, ventilert fôr. Tone-i-tone ventilasjonsåpninger både foran og bak gir ekstra luft og komfort, og gjør at denne lette og solide hjelmen er et må-ha for enhver rytter. CE 1384 med VG1.


Egenskaper:


  • ABS-skall og hvitt EPS-skum
  • Tone-i-tone ventilasjonsåpninger foran og bak
  • Avtakbart ventilert fôr
  • Mikrofibertrekk på utsiden
  • Justerbare størrelser
  • Mikrofiber hakestropp
  • CE 1384 med VG1

Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Triton
2 Likes

Horze Triton ridehjelm var et godt kjøp på grunn av justerbarheten. Hjelmen kan bæres både sommer og vinter takket være det praktiske justeringssystemet. I tillegg likte hjelmen det klassiske utseendet med fløyelsaktige overflater. Og hjelmen er lett på hodet og sitter godt. Oppfyller også sikkerhetskravene for racing.

Bra hjelm
2 Likes

Vi ønsket å finne en praktisk og ikke veldig dyr hjelm, slik at den også så fin ut og dette alternativet kombinerer alle disse egenskapene sammen. Og med en rabatt kjøpte vi det enda mer lønnsomt. Hjelmen med god beskyttelse og veldig behagelig viste seg å være justerbar, størrelsen er justerbar, fôret fjernes. De valgte størrelse 52-54 fra dem og det passet oss godt, jeg håper det vil vare lenge.

Fine detaljer og god passform
1 Likes

Hjelmen sitter bra på hode og føles ikke tung. Du legger rett og slett ikke merke til den. Fin å se til.

Mer flink enn bra.
1 Likes

Fin hjelm med god passform. Justeringen bak er svak. Krokstroppen kan ikke settes i én stilling, men glir opp hele tiden. Det er dessverre stiligere enn bra.

Triton-hjelm
1 Likes

Flott hjelm, grå hjelm nesten svart. Justerbarhet er en flott funksjon og fungerer bra, passer med eller uten hatt :) Jeg anbefaler en verdig hjelm!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.