Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!

Produkt-ID: 30047

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
kr 599,00
Horze hjelmpose
kr 89,00
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1!
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze kan nå stolt presentere denne nye, velsittende ridehjelmen. Den kommer i fire justerbare størrelser, med reimer og hakestropp dekket av behagelig mikrofiber. Utsiden er også dekket av mikrofiber, noe som gir en ren og klassisk stil. Hjelmen har ABS-skall, hvitt EPS-skum og avtakbart, ventilert fôr. Tone-i-tone ventilasjonsåpninger både foran og bak gir ekstra luft og komfort, og gjør at denne lette og solide hjelmen er et må-ha for enhver rytter. CE 1384 med VG1.


Egenskaper:


  • ABS-skall og hvitt EPS-skum
  • Tone-i-tone ventilasjonsåpninger foran og bak
  • Avtakbart ventilert fôr
  • Mikrofibertrekk på utsiden
  • Justerbare størrelser
  • Mikrofiber hakestropp
  • CE 1384 med VG1

Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor
0 Likes

Fin hjelm med nødvendige godkjenninger og helt ok passform. Minus er at den ser ut som en bolle på hode mitt og da er den største justerbare str den str jeg bruker.

Størrelse: Normal
Sitter som støpt
0 Likes

Sitter som støpt på mitt hode, kunne brukt den uten hakestroppa! Brukt den kun en gang, men sitter som den skal og dattera mi kan også bruke den, siden den er regulerbar! Lett på hodet, og merker ikke at den er der.

Størrelse: Normal
Liten størrelse, passet ikke med stilen
0 Likes

Størrelse 56-58 klemte for mye, selv om min størrelse normalt er 58. Hjelmen passet heller ikke med stil, men så veldig stor ut på hodet.

Størrelse: Liten
Perfekt for ditt eget hode
2 Likes

Den første hjelmen og ja jeg er veldig fornøyd. Justerbar for perfekt passform. Hakestroppen er enkel å justere for å passe til ørene dine (du la først øret igjen) og polstringen føles behagelig når du sykler. Hjelmen er lett, stilig og trygg.

Størrelse: Normal
Bra hjelm
2 Likes

Vi ønsket å finne en praktisk og ikke veldig dyr hjelm, slik at den også så fin ut og dette alternativet kombinerer alle disse egenskapene sammen. Og med en rabatt kjøpte vi det enda mer lønnsomt. Hjelmen med god beskyttelse og veldig behagelig viste seg å være justerbar, størrelsen er justerbar, fôret fjernes. De valgte størrelse 52-54 fra dem og det passet oss godt, jeg håper det vil vare lenge.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.