Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-30%

Lamicell sikkerhets-ridehjelm Ventex VG1

Produkt-ID: 312402

kr 664,30
kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
Lamicell sikkerhets-ridehjelm Ventex VG1
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Lamicell sikkerhets-ridehjelm Ventex VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

Ventex ridehjelm som er godkjent å bære den nye europeiske VG1-etiketten, med lett skall og avtagbart nettingfôr. Hodebåndet er justerbart.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lett og pustende - Lamicell Ventex VG1
7 Likes

Hjelm oppfyller forventningene: lett og pustende! Jeg bestilte den blå i størrelse M under en kampanje: - riktig størrelse fesant og 56 størrelsen var perfekt, innstillingen med hjulet er en virkelig ressurs for bedre å tilpasse oss hodet - vakker finish , stropp dekket med imitert skinn for en veldig ren estetikk, modellen er som på bildet for min del jeg synes det er elegant. - effektiv lufting, beløp 3 til 4 ganger i uken. Jeg har aldri svettet i øyeblikket selv etter turer på 2 t / 3 timer - levering til tiden Svakt punkt: foreløpig har jeg ikke funnet noen svake punkter etter 2 måneders bruk, ingenting ble stoppet eller ødelagt. Kan ikke være egnet for for rundt ansikt (risiko for å lage "sopp"). Jeg anbefaler dette produktet, som er god valuta for pengene uten å bruke så mye som en casco eller uvex for samme effektivitet og estetikk.

En ryddig og behagelig hjelm
1 Likes

Hjelmen er behagelig, solid og lett i hodet. Pluss materialet, klemmeevnen bak og avtakbar polstring. Imidlertid gikk han til bedring fordi beltene ikke kunne strammes nok og forble litt hengende selv når de var ekstremt stramme.

1 Likes

Giant Beauty! Lett å justere for å passe. Fargen er veldig mørkebrun

perfekt
0 Likes

Størrelse M for en 56. Ingenting å klage på. Lett og estetisk. Å se på lang sikt for motstand, men perfekt for nå.

stor
0 Likes

Super komfortabel!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.